Pernilla Wahlgrens oro för sonen Theo Wahlgren

Pernilla Wahlgren & Theo Wahlgren

Pernilla Wahlgren har fyra barn.
I podcasten Wahgren & Wistam uttrycker hon nu sin oro för yngsta sonen Theo.
– Inte bra, säger hon.

Tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam har den folkkära artisten Pernilla Wahlgren podcasten Wahlgren & Wistam. Där släpper de varje söndag ett timmes avsnitt där de pratar om allt mellan himmel och jord. Då de båda har många barn är familjen något som ofta står i fokus, och de senaste avsnitten har det diskuterats flitigt om var och hur man sätter gränser. Senast pratade de om hur man ska hantera situationen när man märker att ens barn börjar dricka alkohol, och efter att ha fått tips från en och annan följare berättar Sofia att hon nu har följt deras råd och tagit alkoholen från ena sonen.

– Jag bombarderades med mail om alkohol och ungdomar. För er som inte hört det avsnittet så hade en av mina ungdomar köpt alkohol från en buss och jag laddade inför att gå in och ta det och konflikterna. Och 9/10 av de mailen är ju att jag ska gå in och ta alkoholen, vilket jag också gjorde, berättar hon.

Benjamin Ingrosso bekräftar nya kärlekslyckan

Men nu står de inför nästa dilemma. Det är när de pratar om en gala som Sofia ska gå på, som riktar sig mot nätmobbning, som de kommer in på hur saker och ting har förändrats sedan de var små, och för- och nackdelarna som kommer med tekniken som deras barn nu växer upp med.

Nu berättar Pernilla om oron för den yngsta sonen Theo.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens oro för yngsta sonen Theo Wahlgren

Det är när de pratar om hur deras barn alltid sitter med en Ipad eller mobil som Pernilla uttrycker sin oro.

– Jag tror absolut att det är dåligt. Jag har ju börjat få yrsel igen och jag börjar undra om det är att jag sitter och tittar så mycket i min telefon, säger hon innan hon fortsätter:

– Sen är jag orolig för Theo och alla andras barn nackar. De sitter ju och hänger ner i telefonen hela tiden och det har vi ju pratat om förut också att det är ju inte bra.

Och Sofia håller med samtidigt som hon fortsätter med att rabbla upp fler av teknikens baksidor.

– Det är ju grymt när det gäller skolarbete, fritid och att umgås med vänner i dessa tider. Jag hör ju hur Lennon pratar med sina kompisar fast att de inte träffas liksom och det är ju jättebra. Men det enda som är ju att det är hårt klimat där.

Hon fortsätter:

– Dels att det är hårda ord när de skriver till varandra, men sen är det också att man bara visar det perfekta livet och att det är en jakt på likes. Men sen också det tysta, när ingen likear och ingen säger något. Det är ju också en diss. Det är väldigt många dimensioner i näthat.

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams beslut för dottern Sindy Rahm – efter oron

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Phillipe Cohen – efter Biancas abort