Pernilla Wahlgrens oro för sonen Theo Wahlgren

Det var efter att Theo Wahlgren klivit in i en stinkande bil som mamma Pernilla Wahlgren började oroa sig på allvar.
– Han har fortfarande inget luktsinne, säger Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam.
Slå på ljud

Coronakrisen har drabbats oss alla. Inte minst familjen Wahlgren som vars vardag har ruckats rejält i samband med den rådande pandemin.

Det var i april som Bianca Ingrosso, 25, i en vlogg berättade om att hon och pojkvännen insjuknat i vad de misstänkte vara corona. Förutom extrem trötthet och feber hade paret även tappat både lukt- och smaksinne.

– Jag skulle helt ärligt inte kunna avgöra om jag åt en kladdkaka eller en påse bajs. Jag känner absolut ingenting. Ingen parfym, ingen smak, inte sött, inte salt, inte starkt, sa Bianca i vloggen då.

Senare har influencern och tv-personligheten testat sig för antikroppar och mycket riktigt visade det sig att hon haft sjukdomen, även om pojkvännen Phillipe Cohen testades negativt.

Pernilla Wahlgren: “Slängde allt”

Också Bianca Ingrossos mormor, Pernilla Wahlgrens mamma, Christina Schollin, 82, och maken Hans Wahlgren, 82, har fått göra omställningar i samband med krisen. Sedan i julas har de varit isolerade i sitt hus i Spanien.

– De skulle bara vara borta i tio dagar, säger Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam.

För att underlätta för sina föräldrars hemkomst valde därför syskonen Linus och Pernilla Wahlgren tillsammans med Benjamin Ingrosso, att åka ut till barndomshemmet på Lagnö för att röja upp. Och det var inte en lätt uppgift.

– Jag slängde allt. Ättika och lite sprit var det enda de fick ha kvar. Sen packade jag in allt i påsar i bilen och åkte för att slänga det. Problemet är ju att lukten sitter kvar i bilen. Det luktar så äckligt, jag kan inte ens förklara, säger Pernilla i podden.

Stora oron

Men en som inte kände av stanken var Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 13 – något som triggade mammas oro.

– Han sa liksom att han inte kände något alls medan hans fotbollskompisar, som jag också skulle köra, höll på att kräkas när de klev in i bilen.

Både Pernilla och Theo tog coronatester för flera veckor sedan och resultatet var att Theo var mitt uppe i sjukdomen. Men sedan dess har hans luktsinne inte återhämtat sig.

– Han har fortfarande inget luktsinne och jag undrar liksom hur lände det ska hålla i sig..

FOTO: TT

SENASTE NYTT!