TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgrens bryter tystnaden om oron för sin hälsa: "Livrädd"

17 okt, 2017 
Pernilla Wahlgren berättar om sin stora oro för sin hälsa.
Annons

Den här gången är det Pernilla Wahlgren, 49, som går i samma spår som sin dotter. Bianca Ingrosso, 22, berättade nyligen på sin blogg att hon är nära på att gå in i väggen. Nu berättar Pernilla att hon, förutom att oroa sig över sin dotters mående, oroar sig för sin egen hälsa i podcasten ”Wahlgren & Wistam” som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, 51.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag börjar nästan gråta när jag läser det här. Det är ändå min dotter. Och det här är ju typiska tecken på utbrändhet, säger Pernilla efter att hon läst upp Biancas blogginlägg.

Hon radar upp olika symptom för utbrändhet, som spänningar i nacke och rygg, yrsel, problem med balansen, oroskänslor och känslor av otålighet. Och nu känner hon att flera av dessa stämmer in på henne.

– Vet du, att just nu när jag sitter här Sofia, så tänkte jag i morse när jag vaknade att ‘shit vad ont jag har i nacken och ryggen’. Sedan läste jag om det här och då blev jag ännu mer orolig, berättar hon och fortsätter:

Annons

– Jag har tänkt så här, men Gud håller jag på att få Alzheimers, men jag tror att det är den här stressen, det är därför jag glömmer bort så ofta. Det var någon gång jag satt och berättade för Jessica om en rolig fest jag hade varit på och hon bara ”men vi gick ju dit tillsammans”. Då är man ju livrädd.

Men det är inte bara Pernilla som känner igen sig i symptomen – utan även Sofia menar med att hon också känner igen sig.

– Nej men Gud, jag kan kryssa i så mycket där, säger Sofia.

Foto: IBL

Annons