TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens ord efter förändringen i hemmet

25 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Pernilla Wahlgrens ord om förändringen
Med nästan alla barn utflugna har Pernilla Wahlgren genomgått en stor förändring i hemmet på Lidingö.
Nu berättar hon om känslorna.
”Äntligen”, skriver Pernilla på sin blogg.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, har de senaste åren visat upp både sin vardag och sitt hem på Lidingö, strax utanför Stockholm, i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay. Där bor Pernilla nu tillsammans med sonen Theo Wahlgren, 12, efter att barnen Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 22, lämnat boet och flyttat hemifrån.

Benjamin bodde länge kvar hos mamma Pernilla, men när Hänt i september träffade artisten avslöjade han att en flytt var på gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Flytten känns läskig, men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till då.

Pernilla om förändringen i hemmet

Men att bara ha ett barn hemma är inte den enda förändringen som Pernilla Wahlgren genomgått i huset på Lidingö på sistone. I podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver tillsammans med programledaren Sofia Wistam, 53, har hon tidigare delat med sig av planerna att renovera om sitt kök och för en tid sen drog det igång. På sin blogg har Pernilla uppdaterat med bilder under processens gång och i dagarna publicerade hon ett inlägg med det färdiga resultatet.

Annons

”Nu har jag mitt drömkök, och det blev till och med bättre än jag kunnat drömma om”, skrev Pernilla Wahlgren.

Nu är köket invigt och i ett nytt blogginlägg delar Pernilla med sig av känslorna kring husets nya pärla, som äntligen är färdigrenoverad och klar.

”Så härligt inte bara att ha ett sprillans NYTT kök, utan även glädjen över att äntligen HA ett kök!”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Det måste ju såklart firas!”

Pernilla Wahlgren fortsätter att skriva att hon efter en lång arbetsdag i Göteborg kom hem till Lidingö där ett uppdukat bord med skaldjursplatå väntade. Vilket vännerna Susanne Nordström och Emilia Löf Karlsson, som båda ofta syns i Wahlgrens värld, ordnat. Pernilla sammanfattar kvällen i det nya köket med ett citat från mamma Christina Schollin, 81, som hon sagt i dotterns realityserie:

”Lyx, lyx, lyx…!”

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom

Annons