TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgrens om sonens skräckupplevelse: "Jag hade aldrig vågat"

17 sep, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Det blev en äventyrsfylld helg för Pernilla Wahlgren, även om det inte var hon som fick genomföra sitt livs första fallskärmshopp.
Annons

Pernilla Wahlgren, 49,  gav i vintras sin son Oliver Ingrosso, 27, en ovanlig födelsedagspresent. Han fick ett fallskärmshopp på Stockholms fallskärmsklubb i Tierp. Pernilla själv var ordentligt tveksam inför tandemhoppet och inte helt säker på att hon ville se sin son hoppa ut ur ett flygplan.

Då jag som ni vet är en riktigt kycklingmamma och nästan är överdrivet orolig ibland,  så bar det mig egentligen emot att ge min äskade son  detta i present.   Men å andra sidan så förstod jag hur mycket han verkligen ville förverkliga sin dröm om  att få hoppa – så jag struntade i min egen rädsla – och gav vika för Olivers önskan och lycka…!“, skriver sångerskan på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och i helgen blev det dags för Oliver Ingrosso att ta det stora steget. Pernilla Wahlgren, Theodor Wahlgren, 10, och Benjamin Ingrosso, 20, var med som moraliskt stöd.

Dagen då Oliver skulle få hoppa Fallskärmshoppning för fösta gången i sitt liv!!! Det vill säga frivilligt hoppa ut från ett litet plan från  5000 meters höjd och falla fritt i luften – innan fallskärmen-  f ö r h o p p n i n g s v i s – skulle väcklas ut, och han skulle komma ner välbehållen på marken igen….! Det var en fin dag!  Soligt och vindstilla och mamma Pernilla kunde  nästan andas ut…!“, skriver Pernilla Wahlgren.

När Oliver fått på sin overall var det dags att göra hoppet som gick strålande.

Behöver jag säga att sonen min var euforisk…..!!“, skriver Pernilla och fortsätter:

SJUKT cool han är Oliver som vågade detta!!!! Jag hade aldrig vågat! Men födelsedagspresenten från mamma gick verkligen hem kan jag ju säga….!

FOTO: Instagram, IBL

Annons