LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens nya flirt: ”Håller på och skriver lite...”

25 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren kan ha en ny man i sitt liv. I podcasten "Wahlgren och Wistam" avslöjar artisten att hon har kontakt med någon. – Jag håller på och skriver lite med en kille, säger hon.
Annons

Det var i slutet av 2008 som Pernilla Wahlgren, 49, separerade från sin senaste sambo Joachim Lennholm, 43. Sedan dess har artisten varit singel och har flera gånger berättat att hon fortfarande hoppas på att hitta den stora kärleken.

I tv-programmet Wahlgrens värld avslöjade hennes dotter Bianca Ingrosso, 22, nyligen att det inte bara är kärlek det varit brist på i Pernillas liv de senaste åren, hon har inte heller varit speciellt sexuellt aktiv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet att mamma inte har haft sex på typ åtta år, sa Bianca i programmet.

Men nu kan det blir ändring på det. I podcasten “Wahlgren och Wistam”, som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med Sofia Wistam, 50, avslöjar hon nämligen att hon har kontakt med någon.

– Jag håller på och skriver lite med en kille, säger Pernilla i podden och fortsätter:

– Jag gillar ju att sms:a och har telefonfobi, men han är tvärtom. Han gillar inte att skriva utan vill hellre att vi ska prata i telefon. Hur ska det här gå?

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat att hon ofta får mejl från singelkillar, men att hon tidigare inte har hittat någon som matchat hennes krav.

– Jag söker en rolig, snygg kille. Kan inte alla ni fula killar sluta höra av er till mig? Jag får mycket mejl och sånt från sådana som kanske inte verkar ha alla hästar hemma. Det är ju sällan det dyker upp seriösa brev, det måste jag erkänna, sa hon då.

Foto: IBL

Annons