Pernilla Wahlgrens nya besked om Wahlgrens värld – efter pausen

Pernillas besked om Wahlgrens värld

Efter semestern i Spanien kommer Pernilla Wahlgren med ett besked till sina följare angående Wahlgrens värld. En ny säsong av Kanal 5-programmet ska nu börja spelas in.

Den folkära tv-profilen tillika artisten Pernilla Wahlgren, 51, skriver på sin blogg om hur resan till Marbella, Spanien, har gjort att familjen kunnat ladda ny energi. Den nya energin ska läggas på en hel del jobb och Pernilla Wahlgren känner sig redo.

”Känner mig så harmonisk och tillfreds efter den här välbehövliga semestern, och är mer än redo att börja jobba igen!”, skriver hon på bloggen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Familjen var nyligen på en lång avkopplingsresa i Marbella, närmare bestämt Casa Rosa, efter en tid av hårt slit och jobb. Väl på semestern togs en hel del bilder på middagar, poolhäng och diverse aktiviteter.

Pernilla Wahlgren var så klart inte ensam på trippen utan packade väskorna med sina vänner Malin och Emilia samt deras barn. Resan skulle bli en succé och hon beskriver det själv som en av de bästa semestrarna på länge.

”Vilken SEMESTER vi har haftBästa sommaren någonsin tror jag! Ser fram emot många fler just här i mitt älskade Casa Rosa…!”, skriver hon.

Beskedet om en fortsatt inspelning av Wahlgrens värld

Hennes inlägg, rikt med massor av bilder från semestern i Marbella, avslutas med ett besked om en ny säsong av den populära serien Wahlgrens värld som till hösten gör sin sjätte säsong.

”I morgon börjar vi filma Wahlgrens Värld igen, med nyladdade batterier hos oss alla!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Serien sänds på Kanal 5 och inkluderar samtliga medlemmar i familjen. Serien är också nominerad till Kristallen i kategorin Årets program.

”Glöm inte bort att rösta på oss, om ni tycker att vi underhåller er i rutan, och vill ha oss som Årets Program till Kristallen!Det skulle göra oss SÅÅÅ GLADA!!”, uttrycker hon glädjefullt.

Produktionen för serien drog igång redan under våren 2019 och kommer alltså få sin premiär till hösten. Pernilla har tidigare själv utryckt till Aftonbladet att efterfrågan på den nya säsongen är större än någonsin tidigare.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Olle Sporrong/EXP/TT