TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pernilla Wahlgrens angrepp mot Gunilla Persson: "Hemskt"

20 aug, 2018 
AvLotta Gray
Pernilla Wahlgren om Gunilla Persson
Pernilla Wahlgren verkar onekligen ha en hang-up på kollegan Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar. Det senaste angreppen vill hon likna vid en bilkrock
Annons

Omåttligt populära realityserien Wahlgrens värld tar ett nytt, efterlängtat avstamp med säsongspremiär i veckan.

Familjen bjuder in till resor och vardagsliv och med en blandning av humor och allvar lockar de med tittarna på en svindlande livsresa. Något som gjort serien till en tittarsuccé. Pernilla Wahlgren, 50, är öppen med det mesta, men är noga med att det måste vara en feel-good känsla i programmet.

– Det är roligt att det blivit en positiv succé. Det kunde ju ha varit så att folk hånade oss eller spydde på oss. Det hade ju varit hemskt om det blivit som för Gunilla Persson, 59, i ”Svenska Hollywoodfruar”, en bilkrock som man inte kan sluta titta på, berättar hon i Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och det är inte första gången Pernilla går till angrepp mot Gunilla. Redan för sju år sedan rasade hon mot Hollywoodstjärnan.

“Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord, bloggade hon då och fortsatte:

Annons

“Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln! Vidrigare människa får man leta efter!! Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar”.

Och det slutar inte där. På sin Instagram 2013 lät hon vädra sina åsikter om Gunilla igen, och hon hade inte ändrat åsikt.

“Alltså Gunilla Persson. Är hon på riktigt eller?! Vidrigare och mer korkad människa har man väl aldrig skådat”, lät det då.

Gunilla kommer att ses i höst i programmet Biggest Loser VIP och ser fram emot att ha blivit tillfrågad.

”Jag är så glad att jag var med på Biggest loser VIP som ni kan se i höst! Nu kan jag slänga mina spanx”, skriver hon i en Instagrampost.

Nu väntar vi spänt på om det dyker upp fler drama mellan de båda realitygiganterna.

Foto: IBL, Instagram

Annons