TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens markering mot sonen Theo – sätter stopp

23 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Pernilla Wahlgren
Tonårstiden prövar föräldrars tålamod, något Pernilla Wahlgren vittnar om i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.
Annons
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Att vara tonårsförälder är inte alltid en dans på rosor. Pernilla Wahlgren som har gått igenom flera tonårsperioder kan nog också skriva under på de olika utmaningarna man kan mötas av som förälder med barn i tonåren.

Pernilla och Bianca Ingrosso har tidigare delat med sig av historier kring Biancas tonårstid som var kantat av vilda hemmafester och tonårstrots. Nu är det Theo som hamnat blåsväder, något Pernilla berättar om i podden Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren om Theo: ”Känner mig så trött”

I podden pratar Pernilla och Sofia Wistam om föräldraskap och hur man ska kunna stötta sina barn utan att skämma bort dem. Nu verkar Theos städade rum vara ett minne blott.

– Jag har börjat skita i att städa Theos rum för nu känner jag mig så trött på att jag går in där och storstädar och viker ihop hans kläder i färgordning, och liksom typ putsar hans skor. Sen går han in så är det kaos där nästa dag, nä så nu är det slut-städat för min del. Nu får han ta tag i det själv, berättar Pernilla i podden.

Annons

Theo Wahlgren tjänar egna pengar

Theo som hunnit fylla 16 är den yngsta i syskonskaran och den enda som fortfarande bor på hemmaplan. Olikt de andra syskonen har Theo valt en mer tillbakadragen roll och syns sällan framför kameran och i offentliga sammanhang.

Att Theo är det sista barnet på hemmaplan har gjort att Pernilla har fått chansen att rå om honom lite extra, vilket hon har berättat i det egna realityprogrammet Wahlgrens värld.

Trots detta verkar han inte skämmas bort allt för mycket. Pernilla har nämligen i podden Wahlgren & Wistam också sagt att Theo har jobbat på sin brors resturang Olli.

– Jaa, jag älskar det här. Theo behövde tjäna lite extra pengar såklart, det är dyrt att vara tonåring idag. Så idag börjar han sommarjobba på Olli, Olivers restaurang, sa Pernilla i podden.

FOTO: TT / Skärmdump


Annons