Pernilla Wahlgrens markering efter bråket med Anna Book

Pernilla Wahlgren och Anna Book

Anna Book upplever att Pernilla Wahlgren har mobbat henne.
Nu ryter realityprofilen ifrån efter anklagelserna.
– Jag hade helst velat slippa ta upp det, skriver hon.

De senaste veckorna har det pågått ett offentligt bråk mellan Pernilla Wahlgren, 52, och Anna Book, 49. Allting började när Anna la upp en bild på Instagram och hävdade att hon inte lagt på ett filter på denna. Pernilla gav sig då in i diskussionen i kommentarsfältet och sedan dess har dispyten bara eskalerat.

I måndags la Pernillas lillebror, Linus Wahlgren, 43, upp en bild tillsammans med sin dotter Linn Wahlgren, 15. Linus har använt sig av ett filter som får både honom och dottern att se mycket yngre ut än vad de är. I kommentarsfältet har Pernilla lämnat en hälsning.

”Taskigt att sno Anna Books filter!”, skriver hon, varpå Linus svarar:

”Du är bara en bitterkäring”.

Linus Wahlgren refererar då till att Anna Book nyligen använt just det skällsordet för att slå tillbaka efter filter-anklagelserna från sina följare.

Anna Books svar till Pernilla Wahlgren

Pernillas kommentar på Linus inlägg har lett till en hätsk diskussion bland följarna. På sin Instagram story har Anna Book gett svar på tal.

”När Pernilla Wahlgren tycker det är helt okej med nätmobbning och Anna Book är slagpåse. Pinsamt att en kärring på 50 beter sig på detta vis”, skriver hon.

Anna har vid flera tillfällen kommenterat situationen som uppstått mellan henne och Pernilla Wahlgren och i ett inlägg på sin blogg väljer Pernilla nu att ryta ifrån mot mobbningsanklagelserna.

”Jag hade helst velat slippa ta upp det ens i ett inlägg, men jag vill inte heller att någon får en fel bild av det som faktiskt har hänt”, skriver hon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Försvarar sig efter offentliga bråket

Något Kanal 5-tittarna har fått se i Wahlgrens värld är att Pernilla har en väldigt rå jargong och ofta skämtar på andras, men även sin egen, bekostnad. Realityprofilen menar att kommentaren på lillebrodern Linus Instagram inte var menat som ett personangrepp mot Anna Book.

”Jag måste herregud kunna få skämta med min bror – på hans Insta dessutom – utan att fröken Book målar upp mig som en mobbare!”, skriver Pernilla Wahlgren och fortsätter sedan:

”Det är STOR skillnad på humor, sarkasm, ironi och på MOBBING!!! Och fattar man inte det , så bör man börja jobba lite mer på sin självdistans…!”.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!