Pernilla Wahlgrens markering efter Bianca Ingrossos ord till Emilio

Pernilla Wahlgrens markering – efter Bianca Ingrosso starka ord till Emilio

När Emilio Ingrosso fyllde år i veckan passade dottern Bianca Ingrosso på att hylla honom rejält. I ett inlägg på Instagram skriver hon varmt om kärleken till sin pappa, och någon som också passar på att skicka en liten hälsning är Emilios ex-fru Pernilla Wahlgren.
Allt om Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, med andra ord har hon växt upp i rampljuset. Idag syns hon mer än någonsin och har jobbat hårt för sin karriär. Hon är huvudperson i familjens tv-serie Wahlgrens värld, hon är en av Sveriges största influencers och hon driver det egna sminkmärket Caia Cosmetics.

Bianca var en av sommarpratarna i P1 förra året, och i sitt sommarprat berättade hon bland annat om den tuffa uppväxten. Om mamma Pernilla och pappa Emilios uppslitande skilsmässa.

Pernilla brukar inte prata om relationen till Emilio idag, men i en intervju med Damernas värld i våras berättade hon om relationen.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på. Jag är stolt över att mina barn är halvitalienare, att de har temperament och passion. De fick med sig både bra och dåliga sidor, säger Pernilla till Damernas värld.

Orden till Emilio Ingrosso

I veckan fyllde Emilio Ingrosso år, och Bianca gratulerade sin pappa med ett kärleksfullt inlägg på Instagram. Hon skrev en lång hyllning till honom, och delade med sig av flera glada bilder på dem ihop.

GRATTIS min älskade pappa. Vi har ett otroligt speciellt band du och jag. Varandras största soldater. Du förstår & har alltid förstått mig på ett sätt få gjort/gör. Du ger aldrig upp på mig, aldrig (!!) och ditt förtroende i mig är enormt!!”, skriver Bianca Ingrosso och fortsätter:

Du har alltid lyssnat, förstått & respekterat mig för den kvinna jag är. Du har gråtit med mig, kämpat med mig, skrattat med mig & jag är så tacksam för alla stunder du har funnits där för mig & krigat när ingen annan har velat lyssna. Fan vad jag älskar dig du talangfulla människa med ett hjärta av guld”.

Bland kommentarerna är det flera som passar på att gratulera Emilio, och i kommentarsfältet dyker även mamma, och ex-frun, Pernilla Wahlgren upp.

Grattis Emilio!” skriver hon, följt av emojis föreställande en ballong och en tårta.

Även Emilio själv dyker upp bland kommentarerna, och han är öser lika mycket kärlek över sin dotter Bianca, som hon gjorde över honom i inlägget.

Bianca min älskling jag är helt mållös!!! Du & jag!!! ALLTID. Älskar dig så!! Pappas flicka!!!” skriver han.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN