pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgrens ilska efter läkarens utlåtande om Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren blir arg efter att dottern Bianca Ingrosso berättat var hennes läkare gjort för utlåtande om hennes hälsa.
Läs vad som sades här!
Pernilla Wahlgrens pinsamma ögonblick på torget
0:30

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens pinsamma ögonblick på torget

(0:30)

Slå på ljud

I hela 12 säsonger har hela Sverige fått lära känna och följa med i familjen Wahlgren/Ingrosso i realityserien Wahlgrens värld. Genom flytt, familjesemestrar, kärlek och hjärtekross, och flyttkaos har tittarna fått en av familjens händelserika och hektiska vardag.

Utöver Pernilla Wahlgren, 54, Bianca Ingrosso, 27, och Theo Wahlgren, 15, har man då och då fått en glimt av Oliver Ingrosso, 32, och Benjamin Ingrosso, 25. Och nu när Pernilla hittat kärleken igen får tittarna också lära känna Christian Bauer, 56.

Bianca Ingrosso om läkarbesöket

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld är Pernilla på Biancas kontor för att hälsa på dottern och sonen Theo som praktiserar hos sin storasyster.

– Jag kom precis från en läkaren för jag har gjort en undersökning där man skickar blod, det här är legit. Men kan se vad man har latent till i framtiden för typ av sjukdomar. Och han sa “Först av allt har du väldigt hög risk att vara bipolär eller schizofren”, berättar Bianca i programmet, varpå mamma Pernilla börjar skratta efter läkarens utlåtande.

– Jag har ju alltid sagt att du är det och då sa han det att “Du kan se här att det kommer antingen från din pappa eller din mamma”, fortsätter Bianca.

– Men snälla, är jag schizofren och bipolär?, säger Pernilla frågande.

Pernillas ilska efter läkarens utlåtande om Bianca

Vad det är för typ av läkare Bianca har träffat och hur trovärdigt läkarens utlåtande om henne är låter vi vara osagt. Men att vara schizofren säger Bianca skulle förklara varför hon är som hon är.

– Jag tror att jag är schizofren, det här förklarar allt.

Men mamma Pernilla var inte alls imponerad över läkarens utlåtande om dottern Bianca, men att det inte skulle vara någon överraskning om det visade sig att någon i familjen har ADHD.

– Jag vet inte, vem har hon gått till och vad är det här? Att vi har en släng ADHD allihopa är nog inget att bli förvånad över om det skulle vara så, men att man skulle vara schizofren, säger Pernilla skeptiskt i en synk.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN