Pernilla Wahlgrens erkännande om kärlekslivet

Pernilla Wahlgren har tidigare beklagat sig över sitt döda kärleksliv.
Detta löste hon genom en jättepenis – mitt under QX-galan.
– Jag vill ha en jättestor kuk i mitt liv, sjöng hon.

Pernilla Wahlgren är just nu aktuell med sin show Hybris. När nyheten kom i fjol att hon skulle göra ytterligare en turne skrev hon glatt om det på sin blogg.

”Trots att ensemblen har försökt att stoppa mig, är nu beslutet taget att det kommer att bli en HELT NY SHOW, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020. Så – efter vår prisbelönta och helt utsålda föreställning ”Kort Glad & Tacksam – tar jag återigen med mig mina FANTASTISKA VÄNNER ; Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en Humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo!”

När Pernilla gästade Kulturnyheterna på SVT nyligen fick hon berätta om sin show.

– Det har ju gått så bra för mig de senaste åren så vi kände vi får göra en show till, därav namnet hybris, säger hon och ler i programmet.

När programledaren visar upp en bild från showen, där en stor penis står på scen, förklarar sig Pernilla.

–Min styrka är att jag kan driva med mig själv. därför funkar det nog för mig med reality och sådär, för jag kan vara öppen. Med skämten om sexlivet, det är det som är meningen. Det är härligt att den typen av humor jag alltid haft kan jag nu dela, säger hon och fortsätter:

– Det kunde lika gärna hamnat helt fel och att publiken inte ville se sådant, men det jag har fått höra är mer ”kul att du också har en tokig humor”, säger hon i programmet.

Pernillas penis-framträdande på QX

Under QX-galan valde Pernilla att framträda med ett nummer från sin show, där just jättepenisen var med.

Framträdandet var ett nummer där Måns Nathanaelson dansade runt på scen iklädd en dräkt som liknade en penis. Innan framträdandet satt Pernilla Wahlgren på scen och beklagade sig över hennes misslyckade kärleks och sexliv. När publiken föreslog att hon kanske borde bli lesbisk svarade hon att kvinnor inte var något för henne.

– Att slicka fitta inte riktigt min grej, sa hon på QX-galan.

I stället började hon sjunga att hon ”vill ha en stor kuk, en jättestor kuk i mitt liv”.

FOTO:Jessica Gow/TT/

SENASTE NYTT!