Pernilla Wahlgrens erkännande om Bianca Ingrossos kärleksliv

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrossos civilstatus har varit oklar för fansen de senaste månaderna.
Nu kommenterar Pernilla Wahlgren dotterns relation med Phillipe Cohen.

Det har stormat en hel del i Bianca Ingrossos, 24, relation med Phillipe Cohen, 25, den senaste tiden. I början av året avslöjade Bianca att de valt att gå skilda vägar men bara ett par månader senare bekräftade hon att de återigen var ett par. Det dröjde dock inte lång tid förrän paret slutade följa varandra på Instagram och fansen la även märke till att de inte verkade umgås speciellt mycket.

För ett par veckor sedan började Bianca och Phillipe följa varandra på Instagram igen och efter att Bianca Ingrosso la upp en video på sin Youtube-kanal var det flera följare som la märke till en mansröst i bakgrunden. Fansen var inte sena med att misstänka att det var Phillipe som smög runt bakom kulisserna.

Det är Phillipe, såg dem tillsammans på en restaurang förra veckan”, skrev en person i en kommentar till videon och fick medhåll:

Förmodligen Phillipe, de har börjat hänga igen”.

Bianca Ingrossos tidigare besked om kärleksrelationen

Bianca har de senaste månaderna endast uttalat sig kortfattat och kryptiskt om sin relation med Phillipe Cohen. När Hänt träffade henne i augusti erkände hon dock att situationen är något komplicerat.

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa hon då.

Även Bianca Ingrossos mamma, Pernilla Wahlgren, 51, har fått frågor om dotterns kärleksliv. När Hänt frågade Pernilla ifall Phillipe kommer att fira jul med dem svarade hon:

– Det vet inte jag, faktiskt. Men Phillipe är alltid välkommen.

Pernilla Wahlgren om mötet med Phillipe Cohen

I söndags var Pernilla Wahlgren ute och åt på en restaurang i Stockholm tillsammans med Bianca Ingrosso och sönerna Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, samt Benjamin Ingrosso, 22. På sina Instagram-konton har familjemedlemmarna lagt upp bilder på maten de åt och Phillipe Cohen har postat bilder på samma maträtter, från samma restaurang – vid samma tidpunkt.

När Hänt träffar Pernilla Wahlgren på biopremiären av filmen En del av mitt hjärta vill hon inte kommentera dotterns relation med Phillipe Cohen. Wahlgrens värld-profilen avslöjar dock att hon har träffat honom.

– Det är inget som jag uttalar mig om, det där får de prata om själva.

Men ni ses en del?

– Ja absolut, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: Karin Törnblom/TT

AV: Jonna Axelsson, Malou Wilson