Pernilla Wahlgrens chock efter Lovisa Worges ord om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Lovisa Worgr

Även om man är assisten till någon som Bianca Ingrosso så innebär rollen inte bara glitter och glamour.
Lovisa Worge avslöjar nu arbetsuppgiften som får Pernilla Wahlgren att hamna i chock.
– Vänta, vänta, jag får inte ihop det i mitt huvud, säger Pernilla i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge är inte bara kollegor, de är dessutom bästa vänner och syns nästan alltid tillsammans. Men även om duon gärna umgås på event eller fest så innebär assistentrollen också att göra en hel del mindre roliga uppgifter.

I somras gästade Lovisa, Biancas tidigare podcast Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B. I avsnittet som hon och Alice Stenlöfs assistent Lucas Armando Feola spelade in, berättade hon om konstigaste hon behövt göra för Bianca. Assistenten förklarade då hur hon tvingats åka till kemtvätten med en resväska innehållande fuktiga kläder som Bianca inte packat upp på flera månader. Ett minne som hon inte tyckte allt för gott om.

Biancas försvar mot händelsen

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld kommer den gamla händelsen på tal, då mamma Pernilla Wahlgren fått nys om vad som skett.

– Jag har hört om din story från Lovisa. När du kom hem från Thailand så packade du inte upp din väska. Du hade blöta badkläder i den, säger Pernilla i programmet.

Bianca försvarar sig snabbt med att berätta att den bortglömda resväskan berodde på att hon strax efter hemkomsten skulle ha visning av sina gamla lägenhet. Därav flyttades väskan ner till källaren och glömdes sedan bort tills Lovisa fyra månader senare åkte med den till kemtvätten.

– Jag lämnade den stängd och så gick jag, berättar Lovisa om kemtvätts-besöket.

”Det håller liksom inte”

Lovisa avslöjar sedan att kalaset landade på hela 12 000 kr, något som resulterar i en chock för Pernilla som trodde att besöket kunnat kosta max 2000 kr.

– Vänta, vänta, jag får inte ihop det i mitt huvud, säger Pernilla och fortsätter:

– Det håller liksom inte att skicka allt på kemtvätt, man kan ju inte ha en kemtvättsnota på 12 000. Hon måste lära sig ta ansvar för sin egen tvätt. Hur man bokar en tvättid, hur man tvättar och hur man torkar.

FOTO: Karn Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

SENASTE NYTT!