Pernilla Wahlgren berättar om sonen Oliver Ingrossos kärleksliv

Pernilla Wahlgren berättar om sonen Oliver Ingrossos kärleksliv

Till skillnad från resten av familjen Wahlgren är Oliver Ingrosso väldigt hemlighetsfull, och trots nyfikenheten från omvärlden är det inte många som vet mycket om honom.
Men i en intervju med Hänt avslöjar nu Pernilla Wahlgren detaljer om sonens kärleksliv.
Allt om Oliver Ingrosso
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrossos, 25, realityserie Wahlgrens värld lär man känna familjen på en helt annan nivå än tidigare, och utöver den kända duon är det även flera välkända ansikten som dyker upp i programmet. Både Benjamin Ingrosso, 22, och lillebror Theo Wahlgren, 13, har synts en hel del, men någon man däremot inte sett särskilt mycket av är den äldsta i syskonskaran, Oliver Ingrosso, 30.

Olivers beslut att inte synas så mycket

Många har undrat varför den äldsta sonen inte har velat visa sig lika mycket som resten av sina syskon, och i intervjuer med de andra familjemedlemmarna har det framgått att det för Olivers del är ett väldigt medvetet val.

Till skillnad från resten av familjen väljer han mycket hellre små sammanhang framför stora, och ett tydligt exempel på det är sättet han valde att fira sin senaste födelsedag på. Oliver delar nämligen sin födelsedag med sin syster, och medan Bianca valde att fira den med en väldigt uppmärksammad fest dök Oliver inte ens upp. I en vlogg berättade Bianca om hennes brors beslut:

– Han vill inte komma. Så han firar vår födelsedag med några få vänner för han är väldigt introvert så han gillar att fira med få.

Men i september är det dags för ännu en säsong av Wahlgrens värld, och när Hänt frågar Pernilla och Bianca om man kommer få se mer utav den äldsta brorn i den nya säsongen svarar Pernilla:

– Oliver är inte med så mycket, och de som inte vill vara med behöver inte vara med.

Men trots att Oliver valt att hålla sig utanför rampljuset har han valt en karriär som går i samma linje som resten av familjen. Även han jobbar inom musiken, men som DJ och musikproducent.

Pernillas avslöjande om Olivers kärleksliv

Ett ämne som det varit mycket skriverier om när det kommer till familjen Wahlgren är de olika familjemedlemmarnas kärleksliv. Både Benjamin och Bianca har upplevt hur det är att gå igenom ett uppbrott i offentligheten, och genom musik och sociala medier har de båda varit öppna med sina känslor i de svåra tiderna.

Men precis som när det kommer till mycket annat har det varit väldigt tyst kring Olivers kärleksliv, och det är när Pernilla får frågan om hon ser fram emot att få barnbarn i framtiden som hon avslöjar Olivers relationsstatus.

–  Jag längtar jättemycket efter att bli både mormor och farmor, men den enda som är relation just nu är Bianca och man ska ju gärna vara tillsammans ett tag innan man skaffar barn. Så det kommer nog dröja ett tag, säger hon.

FOTO: Fredrik Sandberg, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN