Pernilla Wahlgrens barnbesked med Christian Bauer – berättar om känslorna

04 jun, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Både Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har barn från tidigare relationer.
Nu berättar Pernilla hur hon ser på att skaffa barn med Christian.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”
Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, har varit tillsammans i lite drygt två år. Under de här två åren har det minst sagt hänt en hel del.

Förutom att ha varit på massa resor tillsammans så har Pernilla och Christian också blivit sambos. I vintras tog de dessutom nästa steg i relationen när Christian gick ner på knä, givetvis svarade Pernilla ja på frågan.

När och var bröllopet blir av återstår att se men paret har varit och kollat på lite alternativ. Det verkar i nuläget som att det står mellan ett rosa slott eller ett bröllop på en strand.

Pernilla Wahlgrens nya barnbesked

Pernilla driver podden Wahlgren & Wistam tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56. Duon är inne på sitt åttonde år i podd-studion och något som kännetecknar dem är att de delar med sig av allt mellan himmel och jord.

Annons

I det senaste avsnittet är det barnfrågan som kommer på tal. Det är Sofia som tar upp ämnet:

– Du, jag tänkte på det, är du och Christian sugna på barn?, frågar hon.

– Jaa, en liten sladdis vore mysigt, som kan leka med mitt barnbarn, mmm, säger Pernilla ironiskt och fortsätter:

– Men nej verkligen inte! Eller sugna, vi hade kunnat vara hur sugna som helst men it's too late and I'm so glad for that.

Pernilla Wahlgren är sugen på fler barn

Sofia och Pernilla kommer in på att det ser lite annorlunda ut för män, som kan skaffa barn i princip hela livet. Det är aldrig för sent för dem. Det får Pernilla att komma in på ett scenario.

– Nej men säg såhär att vi fortfarande hade kunnat bli med barn, då hade jag nog kunnat tänka mig egentligen för jag älskar ju bebisar och jag känner mig inte gammal. I don't know man hade kunnat tänka sig att skaffa barn om inte den biologiska klockan fanns, men vi stänger ju den, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– När man blir 50 känner man såhär "nej vet du vad, nu är den gränsen nådd, nu är det stängt". Så vi stänger den för att den biologiska klockan slutar ticka, men de här gubbarna har ju ingen sådan, så de kan ju fortsätta.

Pernilla har barnen Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16. Christian har två döttrar. Christian är faktiskt även morfar och i augusti kommer Pernilla också få sitt första barnbarn. Det är nämligen Oliver och hans flickvän Zoe Fay Brown som väntar en liten pojke.

PERNILLA WAHLGREN BARN

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons