Pernilla Wahlgrens bakslag med huset – tvingas flytta: ”Bostadslös”

Pernilla Wahlgren

Senare i år ska Pernilla Wahlgren flytta in i sin nya lyxvilla.
Men nu har tv-profilen stött på turbulens.
– Bostadslös, avslöjar hon.

I hela tio säsonger av Wahlgrens värld har man kunnat följa Pernilla Wahlgrens liv i det berömda gröna huset ute på Lidingö i Stockholm. Men snart är det dags för nästa kapitel!

Pernilla har nämligen köpt en tomt där hon nu är i full gång med att bygga sitt drömhus, och på kontot Villa Wahlgren kan man följa det stora bygget.

Men när är det egentligen dags att lämna det gamla huset? Och var tar hon vägen då? Nu berättar hon.

Pernilla Wahlgren om relationen med Christian Bauer

I den nya säsongen av Wahlgrens värld får tittarna även lära känna Pernillas stora kärlek Christian Bauer. I en intervju med Amelia berättar Pernilla hur det har varit att dra in honom i rampljuset samt hur de gör för att fortfarande hålla vissa saker privat mellan dem.

– Den stackars karln jag träffat har ett privatliv med mig, annars skulle det inte funka. Han har gått med på att vara framför kameran och låter oss skoja med honom, säger hon och fortsätter:

– Som tur är har jag träffat någon som också är öppen och bjussig. Jag hade ju kunnat bli kär i någon som inte vill synas eller vara med. Han är väldigt cool med sådant och är med om jag vill.

Hon berättar att de är väldigt olika och kompletterar varandra väldigt bra, något som hon tror är viktigt.

– Han är ordningsam, noga och praktiskt lagd. Klok och förnuftig. Jag är allt det han inte är och mycket mer ”all over the place”. Det livar upp hans värld och han får ordning på mig, säger hon.

Då flyttar Pernilla Wahlgren – tuffa situationen: ”Bostadslös”

Och nu har det snart blivit dags att kliva in i nästa fas av livet. I vår är det nämligen dags för Pernilla att lämna sitt älskade hus som hon bott i i många år för att istället flytta vidare. Men det är bara ett problem.

– Det sprängs och byggs. Jag har ju inte valt den lättaste tomten. I april flyttar jag ut ur det gröna huset. Mitt drömhus är klart i augusti och till dess är jag bostadslös. Var jag ska bo har jag ingen aning om, avslöjar hon och tillägger:

– Mestadels på hotell, tror jag. Möblerna ska jag magasinera.

Men kommer Christian Bauer flytta in hos Pernilla Wahlgren nu när de är ett par?

– Jag startade det här husprojektet när jag var singel. Det är mitt projekt. Om vi fortsätter att vara ett par och fortsätter vara lyckliga, är det självklart att han kan bo där med mig. Men det är inte så att vi köper möbler ihop och väljer färg till väggarna. Där är jag ganska självständig, men han får gärna fixa och laga sådant som går sönder, svarar hon på den frågan.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN