LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla om uppbrottet: "Tog mig väldigt, väldigt hårt"

06 nov, 2017 
Malin Ljung
Nu öppnar Pernilla Wahlgren upp om sorgen efter uppbrottet från exet Joachim. "Det tog mig väldigt, väldigt hårt. Det är säkert därför jag inte har träffat någon efter det", säger hon i en intervju med Expressen.
Annons

Pernilla Wahlgren, 49, har varit singel i många år. Och trots påtryckningar från bland andra dottern Bianca förblir hon ensam.

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren i en stor intervju med Expressen att det finns en sorg bakom hennes relationsstatus. Hon är nämligen livrädd för att bli sårad, uppbrottet från exkärleken Joachim Lennholm för ungefär nio år sen finns fortfarande färskt i hennes minne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När det tog slut med Theos pappa. Jag hade hoppats så mycket på att äntligen få vara en familj igen och att åtminstone ett av mina barn skulle få växa upp med sin pappa, i en familj. Så blev det inte. Då kom jag inte ur den sorgen. Det tog mig väldigt, väldigt hårt. Det är säkert därför jag inte har träffat någon efter det, säger hon i intervjun.

Samtidigt erkänner Pernilla att det finns män som hon träffat, och en person som hon har kontakt med nu. Men det är ingenting hon vill skylta med, framför allt inte förrän hon känner sig redo. Och tyvärr har den känslan gjort att Pernilla tvingats avsluta relationer på grund av att ärren inte varit läkta.

Annons

– Det här som hände efter separationen från Theos pappa tog otroligt mycket kraft från mig. Jag orkade inte riskera att må så dåligt igen, utan kände att fy farao, då lever jag hellre ensam. Sedan har jag haft jättesvårt att bli kär igen och har haft svårt att släppa in folk. Jag känner att jag inte riktigt känner igen mig själv, jag har blivit lite hårdhudad. Jag har träffat väldigt snälla och gulliga killar som jag har varit tvungen att släppa för att jag inte har läkt helt.

FOTO: Ibl

Annons