ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren om Olivers Ingrossos bebis kön: ”Kanske redan...”

08 apr, 2023 
Oliver Pernilla
Det har nog inte undgått någon att Pernilla Wahlgren ska bli farmor!
Nu berättar hon om den stora glädjen och kommer samtidigt med en första hint om vad det är för kön på lilla barnbarnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Det var under torsdagen som det avslöjades att Oliver Ingrosso, 33, ska bli pappa för första gången. Avslöjandet kom i podden Inga beiga morsor.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han i podden.

Oliver är annars känd för att vara rätt medieskygg och det är ytterst sällan som han ställer upp på intervjuer. Han håller sig helst borta från rampljuset helt och hållet men med tanke på vilken familj han kommer ifrån så har han inte haft så mycket andra val under årens lopp.

Pernilla Wahlgrens glädje: ”Grät så mycket”

Olivers mamma är ingen mindre än Pernilla Wahlgren, 55, och hans pappa är Emilio Ingrosso, 57. Båda två har uttalat sig om den stora lyckan över att få barnbarn. Faktum är att det är extra stort eftersom det är det första barnbarnet som nu ska komma till världen.

Annons

När Pernilla gästar Efter fem för att prata om fredagens Masked singer kommer självklart ämnet på tal.

– Nej men alltså det känns helt otroligt, alltså jag grät så mycket när Oliver berättade det här för mig, jag har ju vetat om det ett tag då. Det känns så stort, sedan är jag ju väldigt glad för Olivers och Zoes skull att de väntar barn, men det känns ju också helt otroligt att jag ska få bli farmor och nonna, som man säger på italienska, säger Pernilla och fortsätter:

– Ja men verkligen, det är ju mitt mål i livet att kunna vara den bästa farmorn jag bara kan!

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Olivers bebis kön

Pernilla Wahlgren är en av panelmedlemmarna i Masked singer och två år i rad har hon kammat hem vinsten i form av att gissa rätt på flest masker. Så när hon gästar Efter fem får hon nu frågan om hon är lika bra på att gissa på bebisars kön som hon är på att gissa på kändisar under masker i Masked singer.

– Du som är så bra på att gissa i Masked singer. Har du någon gissning på kön?, frågar Efter fems Axel Pileby.

– Njaa, nej alltså jag kanske redan vet. Så jag ska nog inte säga något, säger Pernilla och börjar skratta.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons