Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Bianca Ingrossos inkomst

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har gjort succé med Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay.
I podcasten Wahlgren & Wistam avslöjar nu mamma Pernilla en stor detalj om dotterns inkomst.
– Tjänar mest i familjen, säger Pernilla i podcasten.
Slå på ljud

Sedan 2016 har tittarna kunnat följa Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, i populära Wahlgrens värld på Kanal 5. Serien, som just nu är aktuell med sin sjätte säsong, visar mor och dotter i deras vardag på jobb, resor och festligheter. Även Pernillas söner Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12, syns i serien som 2018 vann två åtråvärda kristaller under Kristallen-galan.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

När Hänt i tidigare i höstas träffade mor och dotter berättade de båda att de ännu inte tröttnat på att spela in programmet, trots att det betyder att de ständigt har ett kamerateam med sig.

– Så länge vi känner att varje säsong blir bättre, att vi utvecklas. När vi själva tittar på materialet och känner ”fan vad kul det här är” eller ”vad fint det är” eller vad det nu kan vara så fortsätter vi, sa Pernilla Wahlgren och fick medhåll från Bianca.

Men Bianca valde även att avslöja att de funnits tillfällen då hon tröttnat på att ha kameror med sig överallt.

– Jag har någon gång tänkt att jag kanske inte pallar, men det är ju när man är i en period i livet när man kanske inte orkar ha kameror i nyllet. Men jag och mamma har alltid sagt att så länge det inte tär på vår relation så fortsätter vi med Wahlgrens värld, säger Bianca Ingrosso.

Avslöjandet i podden

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam kommer Pernilla och Sofia in på ämnet ekonomi och framförallt pengaöverförings-appen Swish. Sofia konstaterar att de måste ha varit mycket billigare att vara förälder förr, när appen inte fanns. Hon berättar vidare att hennes barn ibland ringer och ber om att Sofia ska föra över pengar och att hon då har svårt att säga nej. På frågan ifall inte Pernilla också ”swishar” sina barn avslöjar Pernilla hur ekonomin ser ut i familjen Wahlgren.

– Det är sällan, eller i för sig, Bianca kan vara såhär…, säger Pernilla och avbryter sig själv med orden:

Bianca, den som tjänar mest i familjen, säger Pernilla och fortsätter förklara att hon trots det ibland kan be mamma Pernilla att föra över pengar.

– Jag har köpt grejer på mitt kort för hennes kort funkar inte, och nu har hon bytt telefon och nu funkar inte hennes swish så då är det också såhär ”Kan du swisha den och den personen?”, berättar Pernilla i podden och meddelar även att hon ska skriva upp kostnaderna så att hon inte glömmer dem.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!