pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgrens ånger efter beteendet mot dottern Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren bekymrad.

Pernilla Wahlgren har en livfull karriär och har med tiden fått fyra framgångsrika barn där de äldsta synts mycket i rampljuset.
Men nu väljer hon att berätta om ångern kring dottern Bianca Ingrosso.
Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångar
0:27

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångar

(0:27)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, driver med kollegan och vännen Sofia Wistam, 56 podden Wahlgren och Wistam. Tillsammans har de varit igång med podden sen år 2015 då det första avsnittet hade premiär.

I podden har vi under dessa år fått ta del av flera historier från kvinnornas liv, hur de handskats med motgångar och hyllats för sina framgångar. Men det är också en hel del snack om vardagsproblem som nog flera kan känna igen sig i.

Nu väljer Pernilla att berätta om problematiken kring uppfostran och avslöjar en specifik händelse med dottern Bianca Ingrosso, 27, under ungdomen.

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgrens barn

Pernilla har som sagt flera barn, precis som Sofia. Wistam har tre söner och en dotter. Pernilla har precis som Sofia, en dotter och tre söner.

Sofias dotter är Sindy Rahm, 22, de yngsta sönerna är Texas Wistam, 18 och Lennox Wistam, 16. Och den äldsta sonen är Kid Eriksson, 30, är medlem i det populära bandet Tjuvjakt.

Sofia själv är aktuell i det omtalade programmet Naked Attraction Sverige. Hon har även varit med i flera serier och filmer genom åren och lett det gripande programmet Sofias änglar.

Samma gäller Pernilla som även hon varit med i flera tv-program. Wahlgrens värld är nog det program som de flesta känner igen henne från just nu, men kanske det även är några som sett hennes föreställning Pernilla Wahlgren har fått hybris som pågått ett tag runt om i landet.

Det är helt enkelt två kvinnor som har mycket att stå i. Bortsett från karriären är det familjelivet som bägge ägnar tid åt av vad vi kan se på sociala medier.

Främst är det Pernilla som ofta delar inlägg på sina barn. Av det vi kan se på Instagram är familjen väldigt nära varandra, men Pernilla berättade nyligen i podden att hennes uppfostran av Bianca inte alls varit samma som för hennes söner, Benjamin Ingrosso, 25, Oliver Ingrosso, 32, och Theo Wahlgren, 15, något som Pernilla ångrar idag.

Pernilla Wahlgrens ånger om uppfotran: ”Skäms jag fortfarande för”

Sofia och Pernilla diskuterar som sagt allt möjligt i deras podd. Något som de föll in på i det senaste avsnittet är barnuppfostran. Pernilla berättar då om hur hon har särbehandlat sina barn och att hon har ställt högre krav på Bianca än på sina söner.

– Jag har särbehandlat mina killar, berättar hon och fortsätter:

– Och jag tycker att det är hemskt när jag inser det, att jag var mycket mer irriterad på henne.

Pernilla berättar att det kunde handla om saker som att man inte städat efter sig eller bäddat sängen som hon blev irriterade på Bianca medans jargongen mot sönerna var annorlunda.

– Så kunde jag gå in i Benjamins rum och bädda hans säng och fixa för han är pojke.

Sofia berättar också att hon kan relatera till att man ställt högre krav på sin dotter.

– Jag kan tänka mig också att, jag som har en dotter, att man ställt högre krav på henne.

Pernilla berättar också att hon känner ånger för detta idag.

– Om det är något jag skulle vilja ta tillbaka hur jag har uppfostrat mina barn är det definitivt att liksom varit inte så curlande med mina söner och inte då krävt så mycket av min dotter.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN