pernilla wahlgren

Här visar Pernilla Wahlgren upp sitt nya hus – se bilderna här

PERNILLA WAHLGREN

Att Pernilla Wahlgren bygger sitt drömhus är nog ingen nyhet för de flesta, inte heller att bygget går trögt och är flera månader försenat. Men nu börjar saker och ting äntligen falla på plats, se bilderna här!
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”
0:19

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

(0:19)

Slå på ljud

Det var i september 2020 som Pernilla Wahlgren, 54, köpte sin tomt på Lidingö där hon nu bygger sitt drömhus. Tomten ligger i Sticklinge udde på Lidingö och består till stor del av berg. Men det är dock ingen billig historia. Bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor enligt Nyheter24.

I flera säsonger av Wahlgrens värld har tittarna nu fått följa husbygget. Med andra ord har bygget tagit sin lilla tid och är fortfarande inte klart. Till en början var det planerat att stå klart i juni 2022, men det var bara att glömma.

Nu hoppas Pernilla istället på att det åtminstone kan stå klart inom några veckor, för då kan hon fira jul där med familjen.

Därför bor Pernilla Wahlgren i Biancas lägenhet

Eftersom planen var att det nya huset skulle vara klart i somras så hade Pernilla naturligtvis sålt sitt gamla hus. I april behövde hon vara ute ur huset och så skulle hon bo på hotell i några veckor innan det var dags att flytta in.

Det är bara det att huset blev ju inte klart i juni, som det skulle, så Pernilla tvingades istället flytta hem till dottern Bianca Ingrosso, 27.

Bianca har köpt en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm, men hon ska renovera den innan hon flyttar in, men renoveringen har dröjt och har fortfarande inte börjat. Så då passade det ju bra för Pernilla att flytta in där medans hon väntar på att sitt hus ska bli klart.

”Min mamma och bror flyttar in här idag eftersom de inte har någonstans att bo. Vi alla håller på att renovera just nu och min renovering börjar i augusti.”, förklarade Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren visar upp bilderna inifrån – nästan helt klart

Nu börjar det närma sig julen och alla hoppas för guds skull att huset kommer kunna stå klart då och därmed kunna fira julen i nya huset.

– Vi firar med familjen, vart vi ska fira vet jag inte än. Men det blir väl hela familjen, morsan, mormor, morfar, alla syskon, alla morbröder och sådär, sa Benjamin Ingrosso, 25, nyligen till Hänt och nu håller han tummarna att huset hinner bli klart.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att det ser ljust ut och att det kanske faktiskt kan bli jul i nya huset. Nu visar hon upp bilder från flera olika rum, se här:

FOTO: Henrik Montgomery/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN