Pernilla Wahlgren visar lyckan med Benjamin Ingrosso

Christina Schollin och Hans Wahlgren har inte kunnat träffa Pernilla Wahlgren och barnbarnen på ett halvår.
Nu bjuder dottern på ett riktigt glädjebesked!
”Så mycket känslor i denna bild”, skriver en Instagramanvändare.


Det har varit några turbulenta månader för oss alla på grund av den rådande coronapandemin. Så även för en av Sveriges mest kända familjer, familjen Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, 52, är mamma till fyra barn; Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 22, och Theodor Wahlgren, 13, som fortfarande bor hemma. Under våren har hennes följare i sociala medier fått se att de umgås flitigt. Men några som familjen inte kunnat hänga med är mormor och morfar. Hans Wahlgren, 83, och Christina Schollin, 82, som både är i riskgruppen, befann sig i sitt hem i Spanien när restriktionerna kom.

Christina fick i början av året föras akut till sjukhus på grund av ett allvarligt magsår, och hon och maken valde därför att fortsätta sin karantän i Spanien.

Det har också inneburit att hon och Hans inte heller kunnat träffa sina barn och barnbarn. Även Hans Wahlgrens födelsedag blev annorlunda i år. Vanligtvis brukar de fira den hemma på Björkhaga med hela familjen. Men i år fick de i stället tillbringa dagen i sitt spanska hem med några vänner.

Men så i mitten av juli kunde Christina bjuda på ett riktigt glädjebesked. Både Pernilla och Oliver hade tagit sig till Spanien för att bland annat träffa Hans och Christina – på avstånd naturligtvis!

”Konstiga tider är det! Men det hindrar inte oss från att hälsa Pernilla och Oliver välkomna till oss i Nerja. Vi håller avstämd och vi har munskydd!”, skrev hon på Instagram.

Christina Schollins nya besked efter svåra tiden

Tiden i Spanien blev minst sagt längre än vad både Christina och Hans förväntat sig. Men nu äntligen kan de meddela att de är hemma i Sverige igen!

”Hej då Nerja! Nu flyger vi till Sverige”, skriver Christina på Instagram.

Och vem träffade de först när de kom hem om inte sin älskade familj?

Mindre än ett dygn efter att Christina och Hans lämnade Spanien har Pernilla lagt upp en Instagrambild där man kan se hur Benjamin Ingrosso, efter sex långa månader till sist får träffa sina morföräldrar.

”Kramkalas på avstånd blev det när Benjamin tog emot sin efterlängtade mormor och morfar, som nu ÄNTLIGEN är tillbaka i Sverige efter 6 mån i Spanien! VÄLKOMNA HEM”, skriver Pernilla på Instagram.

Pernillas följare är mer än glada för familjens skull.

”Så mycket känslor i denna bild”, skriver en person.

En annan kommenterar:

”Vilken lycka att får hem sina föräldrar och får träffa sina barn och barnbarn. Så glad att de är hemma fina familjen, som de har längtat”.

FOTO: TT