LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla vid Christina Schollin och Hans Wahlgrens sida: ”Tacksamhet”

16 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Pernilla Wahlgren Hans Wahlgren och Christina Schollin
Pernilla Wahlgren prioriterar tid tillsammans med familjen.
Nu delar hon ett rörande inlägg på Instagram om sina föräldrar som får följarna att reagera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Pernilla Wahlgren, 56, lever ett liv där kalendern är fylld till bredden. Men mellan scenernas applåder och entreprenörskapets krav har hon sett till att skänka tid åt något ovärderligt – familjen.

Nyligen postade hon ett inlägg på sina sociala medier som lämnade följarna rörda.

Pernilla Wahlgrens gripande ord om kvällen med föräldrarna

Med en sverigeturné som ekar Happy ending i varje hörn av landet och en vardag som influencer, skulle man lätt tro att tiden är en bristvara för Pernilla. Men nyligen visade hon oss alla vad som verkligen räknas genom ett rörande inlägg på sociala medier.

Inlägget är en hyllning till kvällar fyllda av närhet hos föräldrarna, i det stora röda huset fyllt av gemenskap och kärlek där nya minnen skapas.

”Solen visade sig för en stund, vattnet låg spegelblankt nere vid bryggan. @linuswahlgren lagade ”Pasta a la Franco” - och dagen gick mot kväll i ”Det stora Röda Huset” - som just denna dag var extra fyllt av kärlek, värme och tacksamhet till det vi kallar livet….!”, skriver Pernilla

Annons

Följarna berördes av Pernillas fina ord och lämnade värmande kommentarer.

”Så vackert både att ni besöker era föräldrar och stället huset ligger på. Känn er tik att ni har båda föräldrarna i livet.”, skriver en följare.

”Förstår att dina föräldrar kanske inte måt tipp topp just nu. Skönt att de har er ”ungar” som kan pyssla om dem.”, hälsar en annan.

”Din lilla video fick mig till tårar. Så vackert och så viktigt men familj. Kärlek, gemenskap. Ni är så mysiga.”, skriver en tredje.

Familjens nära relation med Christina Schollin och Hans Wahlgren

Tiden är en färskvara. Hans Wahlgren och Christina Schollin blir äldre och i samband med detta har även deras hälsa påverkats.

Pernilla Wahlgren och syskonen ser till att stötta sina föräldrar och hjälpte nyligen till att söka efter en personlig assistent för att underlätta livet för dem båda på ålderns höst.

För en tid sedan valde även Pernilla att hylla pappa Hans på sina sociala medier.

”Tacksam varje dag för dig.Den bästa pappan man kan ha, och den finaste morfarn till mina barn.Tänk att just jag har dig som min pappa , och att just jag är din favoritdotter!! Älskade pappa.Vet du att att att”, skrev hon på sin Instagram.

FOTO: TT / TV4

Annons