extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Pernilla Wahlgren talar ut om aborten: ”Mådde så fruktansvärt dåligt”

02 jun, 2023 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har gjort en abort.
Nu öppnar hon upp om känslorna över att behöva fatta beslutet.
– En stor sorg väldigt länge, säger Pernilla i Bathinas skilda möten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”
Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till fyra barn – Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16. De tre första barnen fick Pernilla tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 57. Ex-makarna träffades i ung ålder och Pernilla blev gravid redan tidigt i relationen.

I en ny intervju med Bathina Philipson, 44, berättar nu Pernilla om en abort hon gjorde innan sonen Oliver kom till.

– Jag fyllde 22 på julafton och så kom han sex dagar senare 30:e december så jag var nyss fyllda 22. Det kan man väl tycka är ungt men jag gjorde en tidig abort med Emilio och mådde så fruktansvärt dåligt efter det. Bara kände skam och skuld och kände också att nej jag vill verkligen ha barn. Så jag längtade efter att bli mamma. Så han var väldigt planerad och välkommen, säger Pernilla i Bathinas skilda möten.

Annons

Pernilla Wahlgren om aborten: ”Vi diskuterade verkligen”

Vidare frågar Bathina om beslutet kring aborten grundade sig i Pernillas karriär, som just då var på väg att ta fart.

– Det var verkligen... det var väl just med första aborten att den skedde just för att vi hade turné framför mig, jag skulle göra show på börsen. Vi diskuterade verkligen att då kommer jag få ställa in jättemycket jobb och jag kände kanske också oj ja, vad ska folk tycka att jag popstjärnan, den unga tjejen blivit med barn så ungt. Det var nog mycket sånt som gjorde att vi valde att göra abort. Men sen kom jag ihåg att jag träffade Malin Berghagen kort efter, vi gjorde någon plåtning och då berättade hon "säg inte till någon men jag är med barn". Då kände jag, det kunde jag också varit nu. Så sen var det en stor sorg väldigt länge.

Stora lyckan efter nya graviditeten: ”Fanns inte en tvekan”

När Pernilla sedan blev gravid igen spelade det ingen roll att hon redan hade signerat ett kontrakt som skulle kunna ge henne en karriär utomlands – då fanns bara ett mål och det var att bli mamma.

Annons

– Då tror jag att jag kände att nej nu är jag med barn och det kommer nog förstöra mina chanser just nu med den här internationella karriären men då valde jag hundra procent barnet. Det fanns inte en tvekan där då.

FOTO: TT

Annons