LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren vid Hans sida – nu bryter hon tystnaden: ”Älskade...”

13 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Hans Wahlgren och Pernilla Wahlgren
Midvinterkylan byts ut mot Spanska solstrålar.
Pernilla Wahlgren har även pappa Hans vid sin sida.
”Äntligen återförenad med mamma och pappa”, skriver hon på Instagram.
Annons
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren är en kvinna med många järn i elden och ett schema som få skulle orka med. Samarbeten, fotograferingar, shower, ja listan kan göras lång. Trots det tycks hon alltid ha tid att spendera med sin kära familj.

Pernilla har tidigare berättat i det egna realityprogrammet Wahlgrens värld om hur hon tar tillvara på varje stund hon får spendera med sin familj, särskilt nu när hennes föräldrar har blivit äldre. För henne innebar det även att gå emot sina önskningar om ett stort bröllop utomlands, och istället gifta sig i kalla Sverige under all hast.

– Tiden går fort och livet är skört, sa hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Hans Wahlgrens plågsamma sjukdom

Inte bara Pernillas mamma Christina Schollin har drabbats av krämpor på äldre dagar, även pappa Hans Wahlgren har en sjukdom det inte pratats så mycket om. I podcasten Wahlgren & Wistam berättade Pernilla om den plågsamma sjukdomen som pappa Hans har tampats med av större delen av sitt liv.

Annons

– Jag är uppvuxen med en pappa som har Hortons sjukdom som är ännu värre än migrän tydligen, berättade hon i podden.

Klusterhuvudvärk (Hortons huvudvärk) är en extremt plågsam form av huvudvärk som kommer i attacker. Det finns inget botemedel och vad som orsakar Hortons huvudvärk är okänt, skriver Hjärnfonden.

Men nu finns Pernilla återigen vid föräldrarnas sida för att skämma bort dem lite extra.

Pernilla Wahlgren om kärleken till föräldrarna: ”Äntligen återförenade”

Pernilla befinner sig just nu med sina föräldrar i semesterboendet i Spanien för gemensam återhämtning. På Instagram berättar hon att pappa Hans, mamma Christina och maken Christian Bauer är med.

”Tillbaka i mitt älskade ”Casa Piña”, och äntligen återförenad med mamma och pappa som kommit hit från sitt eget älskade ”Casa Angel” i Nerja. Ganska kallt och regnigt, men vad gör väl det när man får vara här i Spanien och vila, laga mat och bara mysa med delar av min älskade familj…!” skriver Pernilla.

FOTO: TT

Annons