LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren ska bygga hus – nya orden om flytten

09 sep, 2020 
Pernilla Wahlgren
Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso har alla flyttat hemifrån och det är bara Theo som bor kvar hemma hos sin mamma.
Det har fått Pernilla Wahlgren att vilja göra en förändring och det blir en välbehövd nystart.
– Vore kul och spännande, skriver tv-profilen på sin blogg.
Annons
Pernilla Wahlgren om husbyggetBrand logo
Pernilla Wahlgren om husbygget

Under alla säsonger av Wahlgrens värld har tittarna fått se hur Pernilla Wahlgren, 52, bor och hon visar gärna upp sitt gröna hus på Lidingö både ut- och invändigt. Kanal 5-tittarna har fått se allt ifrån överfyllda rum med intryckt bråte till soliga middagar på taket med sjöutsikt.

Pernilla har nyligen total-renoverat sitt kök och bytt ut många färgskalor så att köket numera går i toner av guld. Men ändå kunde inte ett helt nytt kök stoppa Pernilla från att gå i flytt-tankar.

”Tanken att flytta har funnits där ett tag. Två barn har flyttat hemifrån sedan jag köpte vårt nuvarande hus, och nu när Theo har börjat högstadiet och bytt till en skola längre bort, så kände jag att det vore kul och spännande med en nystart!”, skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg.

Pernilla Wahlgren ska bygga hus

I huset bor hon numera ensam tillsammans med sonen Theo Wahlgren, 13, som är där varannan vecka. Nu när Theo har börjat högstadiet känner Pernilla att det är dags att göra en liten förändring, nämligen att flytta till ett helt nytt hus som inte ens är byggt eller ritat än.

Annons

Tanken på att flytta har alltså funnits länge hos Pernilla. Hon har gått på många husvisningar och när hon trodde att hon äntligen hade hittat drömhuset, som hon även budade på, kände hon att något var fel. Hon hade nämligen börjat gå i tankarna om att bygga sitt eget hus för att få det på exakt det sättet hon ville ha det.

Arkitekten Heidi ritar Pernillas hus

När Pernilla Wahlgren hade bestämt sig för att bygga sitt eget hus började hon leta tomter samtidigt som hon kände efter vilken typ av hus hon ville ha. Och efter att ha sett ett hus på Lidingö som hon tyckte passade precis in på hennes önskemål tog hon kontakt med arkitekten.

Då gick kompisen Emilia rakt in på tomten och frågade husägarna om de kunde få kontakt med arkitekten som ritat huset. Med det gjort kunde Pernilla höra av sig till arkitekten Heidi som just nu är i full gång med att rita Pernillas nya hem.

”Efter att jag visat Heidi mina drömmar, visioner och idéer om hur jag vill ha mitt drömhus både invändigt och utvändigt, så skildes vi åt – och Heidi började där och då att rita på mitt hus…!”, lägger Pernilla till på sin blogg.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons