LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren slår tillbaka – kommentarerna om Linus Wahlgren

05 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
pernilla wahlgren
Musikalen Lazarus med Linus Wahlgren i spetsen hade nyligen premiär, och i sammanhanget råkade systern Pernilla Wahlgren ut för en udda kommentar...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Pernilla Walgren var nyligen på premiären av musikalen Lazarus på Göra Lejon. Efter musikalen har hon delat en dråplig blunder på sin Instagram som får flera följare att skratta gott.

Pernilla Wahlgren: ”Ett barn hit eller dit gör ingen skillnad”

Pernilla Wahlgren har mycket att vara stolt över. Både vad gäller sina egna bedrifter och sina barn som verkar förvandla det mesta de tar sig an till guld. Men det tar inte slut där. Hela familjen Wahlgren är ju som som vi alla vet en familj full av talanger. Nyligen var Pernilla på premiären av musikalen Lazarus där ingen mindre än Linus Wahlgren spelar huvudrollen. Pernilla utrycker sin stolthet över sin bror på sin Instagram.

”STOLT SÅ JAG SPRICKER över min begåvade lillebror @linuswahlgren som är HELT FANTASTISK i huvudrollen i David Bowies musikal LAZARUS” skriver Pernilla på sin instagram.

Annons

Men det var en av de andra musikalgästerna som rörde ihop det lite när hon skulle dela sin beundran över den begåvade familjemedlemmen med Pernilla. Personen hade sagt: ”Alltså Pernilla , DIN SON är helt otrolig!!!!

”Ja, nu är han visserligen min BROR - men jag har så många begåvade barn redan , att ett till, hit eller dit, gör ingen större skillnad..” hade hon svarat, berättar hon på sin Instagram.

Kända skådespelaren misstar Pernilla för Linus Wahlgrens mamma

Men det verkar inte höra till ovanligheterna att Pernilla misstas för att vara Linus mamma. Även en känd svensk skådespelare har råkat tabba sig på denna front.

Det händer dessvärre ofta att folk tror att jag är mamma till Linus. Sist var det Micke Persbrandt på en annan premiär som sa fina lovord om min begåvade ”son” Linus..!” skriver hon.

”Fina Söta Pernilla.. Tycker du ser ut som Linus Lilla Syrra” kommenterar en användare.

”Alltså familjen Wahlgren/Ingrosso.. där hamnade alla artistgener rätt!!” hälsar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons