Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgrens ilska efter Katrin Zytomierskas ord om barnen

Katrin zytomierska och Pernilla wahlgren bråkar

Katrin Zytomierska menar att barn som spelar tv-spel riskerar att bli stämplade som töntar. Nu får hon mothugg av Pernilla Wahlgren som ryter ifrån ordentligt.

Katrin Zytomierska, 41, var tidigare gift med kändisfotografen Bingo Rimér, 43, mellan åren 2009 och 2015. Med honom fick hon barnen Rambo, 4, och Ringo, 8. När äktenskapet tog slut blev hon snart ihop med Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut tidigare i år.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Katrin är känd för att säga vad hon tycker om allt från människors utseende till barnuppfostran. Nyligen gick hon ut med att äldsta sonen Ringo under inga omständigheter får spela det populära tv-spelet Fortnite då hon anser att det är för våldsamt. Det skapade en hetsig diskussion bland hennes följare, och nu tar Katrin upp ämnet än en gång. På sin Instagram berättar hon att hon alltid var den coola tjejen när hon växte upp.

”Jag minns hur de barn som hade föräldrar som inte prioriterade dem, inte hade tid med dem, som valde att jobba, dricka med vänner. Det var dem barnen som satt hemma och spelade spel. De fick ingen självkänsla, ingen som pushade dem till att våga spela lagsporter eller hänga i parken. De blev kufar, töntar, tillbakadragna, folkskygga”, skriver hon.

Hon skriver att hon aldrig skulle umgås med någon som spelar dataspel, och menar nu att fler kändisar borde gå ut med sin åsikt och försöka få barnen att sluta spela.

”När jag frågar vänners barn idag som är 10-15 år säger de ”Snälla det är bara töntar som spelar dataspel” Och töntar är vi vuxna som skapar. Tänk på det.”

Än en gång blossar diskussionen upp i kommentarsfältet och en av alla som blandar sig i är ingen mindre än Pernilla Wahlgren, 50, som inte håller med Katrin.

”Äh, man kan ju blanda. Theo är sjukt aktiv och spelar  fotboll nästan alla dagar i veckan. Vill han då gamea med kompisar och kolla på Youtubeklipp i sin Iphone när han är ledig, så får han det. Det gör honom varken våldsam eller en tönt”, skriver hon och syftar på sin yngsta son Theodor Wahlgren, 11.

Hennes svar hyllas nu av många och hennes kommentar har i skrivande stund fått nästan tvåtusen gilla-markeringar. Oväntat nog lyckas hon få över Katrin på sin sida som svarar henne att man såklart kan blanda.

”Vill bara hetsa igång debatten och få igång föräldrar att ta hand om sina barn och engagera sig mer”, skriver Katrin.

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Bingo Rimérs ord till Katrin Zytomierska

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska om stödet efter olyckan: ”Otroligt”

FOTO: IBL

Senaste nytt