pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren ryter ifrån mot Bianca Ingrosso – efter nya bilden

Pernilla Wahlgren ryter ifrån mot Bianca Ingrosso – efter nya bilden

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har länge haft olika inredningsstilar.
Men på senare tid verkar Bianca ha ändrat sina åsikter.
Nu delar Pernilla med sig av några ärliga ord till Bianca.
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångar
0:27

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångar

(0:27)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har fullt upp i karriären med sin show Pernilla Wahlgren har Hybris. Men det är inte bara karriären som tar upp tid, hon håller också på att bygga sitt drömhus ute på Lidingö.

Renoveringen av huset har varit långdragen. Pernilla har nämligen stött på flera motgångar under tiden som huset har renoverats. Nyligen delade Pernilla med sig av ännu ett bakslag.

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya lyxvillan

Det var i podden Wahlgren & Wistam som kollegan Sofia Wistam frågade om inte huset borde vara klart snart. Pernilla förklarade då att de behövde lägga renoveringen på is och att hon insett ett till problem.

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras... men de kommer inte upp till huset, så då måste jag hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom?, sa Pernilla uppgivet.

Sofia förklarade då för lyssnarna att Pernillas hus har en enorm uppförsbacke och frågade sedan Pernilla om de har sagt något om när hon kan flytta in.

– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting när de säger vissa datum, och jag misstänker att jag kanske kommer att flytta in i något slags provisoriskt... att huset kommer att stå klart men att tomten kommer att se förjävlig ut!, sa Pernilla.

På sociala medier delar Pernilla med sig av nya uppdateringar från huset och följarna får ta del av resan mot sitt drömhus. Men med ett nytt hus så ingår det också att välja ut inredning och har man sett Wahlgrens värld så är man nog bekant med vad för typ av inredning som Pernilla gillar.

Pastellfärger och guldiga anans fick pryda hennes förra hus på Lidingö.

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter Biancas nya bild

Men någon som tidigare har varit kritisk till Pernillas inredning är hennes dotter Bianca Ingrosso, 27. Hon är precis som sin mamma i full gång med en renovering efter att hon köpte sin drömlägenhet på Östermalm.

Bianca är också flitig på sociala medier och delar ofta med sig av bilder på inredning till lägenheten. Nyligen delade hon med sig av en bild på en rosa sammetssoffa. Något som fick mamma Pernilla att reagera och sätta ned foten.

”Trodde att du tyckte att folk som har rosa sammetssoffor hemma heeeelt saknade smak…??!!!!!”, skrev Pernilla i en kommentar.

Varpå Bianca svarade:

”Det finns fula och snygga rosa sammetssoffor”

Pernilla hade tidigare en rosa sammetssoffa som hon älskade. Dock så påpekade Bianca flera gånger att det var dags för Pernilla att göra sig av med den.

FOTO: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN