TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren om vändningen i relationen med Niclas

19 feb, 2020 
Pernilla Wahlgren om vändningen i relationen med Niclas
I veckan erkände Niclas Wahlgren att det, precis som i många andra familjer, uppstår tjafs i familjen Wahlgren.
Trots det har han en mycket nära relation till sin syster Pernilla – och nu gör de något de inte gjort ihop förut.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

I familjen Wahlgren är nästan alla ansikten kända för allmänheten. Pernilla Wahlgren är kanske den som står längst fram i strålkastarljuset, men två av hennes bröder, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren, har även de haft strålande karriärer i det offentliga.

I Pernilla Wahlgrens och dottern Bianca Ingrossos realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay syns Linus Wahlgren ibland, men Niclas Wahlgren å andra sidan lyser med sin frånvaro. I en intervju med Expressen har han förklarat att det är ett medvetet val från hans håll:

– Ja, det är det definitivt. Jag har ingenting emot det, jag är jätteglad för deras skull, men det är deras serie, sa han i intervjun med Expressen.

Men det handlar inte om att den verkliga relationen syskonen emellan skulle vara frostig – tvärt om.

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch, säger Niclas till Aftonbladet.

Annons

Men precis som i andra familjerelationer förekommer det lite tjafsas i bland också.

Niclas drag med Pernilla

Nu har den fina syskonrelationen fått en vändning. Niclas, som förra året utbildade sig till personlig tränare, har nu fått sig en ny kund – sin syster Pernilla!

Jag har blivit med PT!” skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram, och på bilden där till står Niclas och Pernilla och håller om varandra iklädda träningskläder. Hon fortsätter:

Grym coachning av min bror Niclas Wahlgren som nu kommer att börja träna mig så jag håller mig frisk & stark under vårens turné!”.

I kommentarsfältet går det snabbt att se att många av följarna är lite avis på Pernilla som har en storebror som enkelt kan få igång henne med träningen.

Wow, så kul att ha sin bror som PT. Vill också ha din bror som PT”, skriver en och en annan skriver: ”Hjälp va bra!!! En PT som känner dig bara sååå win/win!!!

Bland kommentarerna skickar även Niclas lite kärlek till sin nya PT-kund och syster.

Älskar dig Syster”, skriver han följt av flera röda hjärtan, och Pernilla svarar: Dito”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons