LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om uppbrottet – hjärtekrossad av kravet

04 dec, 2023 
I podden Wahlgren och Wistam talar Pernilla Wahlgren ut om ett tidigare uppbrott som tog hårt på henne.
– Gjorde att jag bröt ihop helt, säger hon i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på filmBrand logo
Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på film

15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Tillsammans fick de sonen Theo Wahlgren som idag är 16 år.

I en intervju med tidningen Mama år 2013 så berättade Pernilla om hur livet blev efter att Joachim lämnade henne.

– Efter att Jocke lämnade mig så… jag har varit så otroligt olycklig. Jag har nästan haft sådan här dödssorg, berättade Pernilla då.

I samma intervju talade hon även om otrohetsryktena som cirkulerade kring Joachim. Pernilla konfronterade honom som förnekade allt:

– När jag frågat om han träffat någon annan har han sagt att jag är paranoid, men som kvinna känner man på sig det och jag hade ju rätt, har hon tidigare sagt till Mama.

Pernilla Wahlgren om uppbrottet från Joachim Lennholm

I podden Wahlgren & Wistam talar Pernilla nu ut om uppbrottet som tog hårt på henne och berättar även vad som egentligen hände. Ett krav som Joachim hade var väldigt jobbigt för henne.

Annons

– Det som jag tyckte var ABSOLUT jobbigast när jag separerade från Theos pappa var att han var väldigt tydlig med att han ville ha halva vårdnaden, att vi skulle dela, berättar Pernilla.

Pernilla kommer även in på skilsmässan från Emilio Ingrosso och hur de gjorde med barnen och att hon alltid har känt att hon är halv utan sina barn.

– Jag hade halva vårdnaden med mina stora barns pappa också (Emilio Ingrosso reds. anm) men han var aldrig intresserad egentligen av att ha någon delad vårdnad, så att på gott och ont så fick jag ha dom hela tiden, vilket jag var väldigt glad för, för jag har alltid känt att jag är halv utan mina barn, berättar Pernilla i sin podd.

Pernilla Wahlgren om insikten med sonen Theo efter uppbrottet

Hon berättar sedan om den största anledningen till att hon helt enkelt bröt ihop totalt efter separationen från Joachim.

– När jag då bara insåg att jahapp, nu är Theo då mitt fjärde barn, och vi separerar och vi har delad vårdnad. Och den där insikten att jag förlorar halva tiden av hans liv. Den var så jobbig. Det var jättemycket det som gjorde att jag bröt ihop helt. Jag ville inte förlora halva tiden av hans liv, men jag var tvungen. Så där han man inte så mycket att säga till om, berättar en märkbart rörd Pernilla i sin podd.

FOTO: DISCOVERY +

Annons