Pernilla Wahlgren om otroheten – nu kommer det fram: ”Båda...”

Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren är idag lyckligt förlovad med Christian Bauer.
Men i tidigare förhållanden har det inte varit lika lyckligt
Nu avslöjar Pernilla en tidigare otrohet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into Pieces
0:47

Efter reklamen: Det visste du inte om Smash Into Pieces

(0:47)

Slå på ljud

Det var i slutet på förra året som Christian Bauer, 57, gick ner på ett knä och friade till Pernilla Wahlgren, 55, med en ananas-ring. Det blev ett självklart ja och de båda kunde glädjas åt att vara fästman och fästmö till varandra.

Pernilla Wahlgren talar ut om otroheten

Men det verkar inte som att Pernillas tidigare förhållanden har varit lika lyckliga. I ett avsnitt av podden Wahlgren & Wistam, som hon driver med vännen Sofia Wistam avslöjar nu Pernilla, och Sofia att de båda har varit otrogna i tidigare förhållanden. Det under en runda av spelet jag har aldrig.

– Jag har aldrig... varit otrogen, säger Pernilla varpå båda brister ut i skratt.

– Båda drack, fortsätter Pernilla.

Duon förtydligar dock att det inte handlar om deras nuvarande partners utan tidigare förhållanden. Det efter Pernillas nästa påstående som är densamma bara omvänd.

– Jag har aldrig... blivit bedragen, säger hon.

– Jag har blivit bedragen många gånger, men jag har fått reda på det långt efteråt och då blir man mer sur, inte helt knäckt. Då tänker man ”Fan liksom, hur jag jag har blivit så lurad?”, säger Sofia.

– Precis, säger Pernilla.

– Jag vill lägga till det här med otrohet, även om vi inte ska berätta så mycket, så är det inte Magnus jag har varit otrogen mot, här pratar vi långt tillbaks i tiden.

– Jag vill också lägga till att jag inte har varit otrogen mot Christian.

Pernilla Wahlgrens bröllopsplaner med Christian Bauer

Nej, som tur är, handlade det inte om Christian. Pernilla och fästmannen är nämligen mitt uppe i planeringen av sitt bröllop. De har ännu inte gå ut med några större planer men i ett tidigare avsnitt av podden kunde Pernilla avslöja att de åtminstone är överens om platsen.

– Vi tänker väldigt lika. Det hade lika gärna kunnat vara så att han hade sagt ”Jag vill absolut gifta mig i kyrkan”, ”Jaha, det vill inte jag, jag har redan gjort det”, men vi har båda haft kyrkbröllop, och känner att ”Been there done that” (Varit där, gjort det), säger Pernilla och fortsätter:

– Det blir nog ett... Jag tror att det kommer att bli ett Marbella-bröllop, på stranden

Spännande!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN