LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om oron för Christina Schollin: ”Kan inte ta in det”

30 jun, 2023 
Simon Lundh
Pernilla Wahlgren och Christina Schollin
Det händer mycket i Pernilla Wahlgrens liv just nu.
Nu väljer hon att berätta om oron för sina föräldrar.
– Har inte så mycket tid kvar, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgren, 55, har fullt upp i sommar och har nyligen hoppat på sitt nya och ärofyllda sommarjobb som programledare för Allsång på Skansen. Pernilla hyllades för sin insats i programmet, och på plats kunde vi även se flera av hennes närmaste familjemedlemmar som fick ta del av den nya inriktingen på programmet.

Pernilla Wahlgrens stora oro för sina föräldrar

I publiken kunde vi bland andra se hennes föräldrar Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85. Inför programmet delade Pernilla med sig om den oron hon kan känna för föräldrarna i en intervju med Expressen nu när de båda har kommit upp i åren.

– Jo men det är klart. Det är som min pappa sa häromdagen att ”vårt liv är som när du tittar på din mobiltelefon och inser att du bara har 5 procent på batteriet. Vi har inte så mycket tid kvar.”, säger Pernilla och fortsätter prata om att föräldrarna åldras:

– Jag förstår det, men kan inte ta in det. Samtidigt är jag otroligt tacksam över att de är så pigga som de är. Trots att min mamma inte har så lätt att gå längre. Men till slut accepterade hon rollatorn, även om hon tyckte att den var ”för gamla människor”, och då blingade jag den med massa klistermärken med mig själv så klart.

Annons

Spenderar mer tid med föräldrarna under sommaren

Pernilla brukar spendera en stor del av sina somrar i Marbella i södra Spanien, men jobbet som programledare för Allsång på Skansen har gjort att hon får spendera mer tid med sina föräldrar.

– Sen ser jag det här ”sommarjobbet”, jag har fått nu, som att det var meningen. Nu blir jag inte så mycket i Marbella på sommaren, utan hemma i Sverige och kan vara jättemycket med mamma och pappa, avslutar Pernilla med att säga.

FOTO: Karin Törnblom/Stefan Jerrevång/TT

Annons