Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla om Niclas Wahlgren och Julia Fribergs relation

27 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Pernilla Wahlgren om Niclas Wahlgren och Julia friberg
Romansen mellan Niclas Wahlgren och Julia Friberg blev kort. Nu berättar Pernilla Wahlgren vad hon tyckte om relationen.
Annons

Niclas Wahlgren, 53, skilde sig från Laila Bagge, 46, för över fyra år sedan. Sedan dess har han levt som singel, men i november bekräftade han för Aftonbladet att han hade träffat kärleken igen. Denna gången i trebarnsmamman Julia Friberg, 39.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas till tidningen då.

De två delade samma intresse för träning och en hälsosam livsstil. Paret började visa upp sin kärlek på sociala medier där de la upp bilder på varandra pussandes i gymmet och mysandes hemma i soffan.

Plötsligt försvann bilderna paret hade lagt upp på varandra från Instagram. De slutade även att följa varandra och snart bekräftade de båda två att de hade gjort slut, bara veckor efter att de hade blivit tillsammans.

Annons

– Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig känna att det var på riktigt. Men i mitten av december svalnade det plötsligt och han släppte all kontakt, skrev Julia i ett meddelande till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Niclas bekräftade även han att relationen var över, men menade att det inte stämmer att han plötligt slutade höra av sig.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skrev han till Hänt.

Pernilla hann aldrig träffa Julia

När Hänt träffade Niclas syster, Pernilla Wahlgren, 51, på pressträffen för tv-programmet Wahlgrens värld har hon ingen koll alls på broderns kärleksliv.

– Vem är Julia? säger hon och får dottern Bianca Ingrosso, 24, att bryta ihop av skratt.

När Pernilla till slut förstår att det är broderns före detta flickvän det handlar om berättar hon att hon aldrig fick träffa henne.

– Jag vet att han dejtade någon tjej, men det var väl inte seriöst och det tog ju slut. Nej, det var ingen vi hann träffa, säger hon.

Se bilder från parets korta kärleksresa tillsammans här:

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, Instagram

Annons