Pernilla Wahlgren om Melina Criborns babyshower

Melina Criborn är en flitigt återkommande figur i familjen Wahlgrens liv.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om de starka känslorna hon har för familjevännen – och hennes kommande bebis.
Slå på ljud

För den som är insatt i Sveriges nöjesvärld har familjen Wahlgrens stora framgångar under de senaste åren varit omöjliga att missa. Inte minst på grund av succéprogrammet Wahlgrens värld  där mamma Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, är frontfigurer.

Ett par som ofta skymtat förbi i programmet är Melina Criborn, 30, och hennes nyblivna make Jacob “Nause” Criborn, 29. När paret gifte sig förra sommaren var hela familjen Wahlgren bestående Pernilla Wahlgren, 52, Bianca Ingrosso, 25, Oliver Ingrosso, 30, och Benjamin Ingrosso, 22, inbjudna till kalaset.

I flera avsnitt kunde vi följa hur Benjamin och Bianca erbjöd sig för bröllopet där de fick dra fram sina underhållningsådror riktigt ordentligt i sina roller som toastmasters.

Relationen med Oliver Ingrosso

Men Melina är mer insyltad i familjen än så. Paret Criborn bor nämligen tillsammans med Benjamin Ingrosso som, medan hans egen boendesituation styrs upp, har flyttat in i parets lägenhet.

Även Bianca Ingrosso har en stark relation till Melina som hon lärde känna redan som 11-åring.

– Jag lärde känna Mellis när jag var typ elva. Då var jag livrädd för henne. Hon var den coolaste tjejen på Lidingö. Hon var ju tuff, ärlig och rak redan då, har Bianca Ingrosso tidigare berättat i Wahlgrens värld.

Relationen med tv-Sveriges mest älskade familj började dock redan innan dess. Melina och Oliver Ingrosso är nämligen barndomskompisar och genom uppväxten följt varandra i vått och torrt.

Pernilla Wahlgrens fina ord

Och med en stark relation till samtliga barn kan man bara ana att även mamma Pernilla Wahlgren har en fin relation till Melina. Och visst har hon det. Inte sällan syns Melina på Pernillas sociala medier under diverse familjesammanhang.

När Melina i höstas meddelade att hon var gravid jublade familjen Wahlgren. När Melina under veckan överraskades med en babyshower (som Bianca självklart styrt upp) var Pernilla en given gäst. På sin blogg skriver Pernilla om det storslagna firande som hölls för den kommande bebisen och hennes mamma.

“Vilken FANTASTISK dag det blev!!! Och vilka fantastiska tjejer jag har lyckan att få ha i mitt liv!! Och snaaart kommer ännu en liten fantastisk tjej till världen…!” , skriver Pernilla på sin blogg om den stora dagen.

 

SENASTE NYTT!