Pernilla Wahlgren om gravidbeskedet med Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

Vännerna Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är alltid öppna med vad de tänker och känner.
Nu avslöjar sångerskan sina starka känslor gällande detaljen i graviditeten med sonen Benjamin Ingrosso.
– Jag började storgråta, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Allt om Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

I Pernilla Wahlgren, 52, och Sofia Wistams, 54, podcast Wahlgren & Wistam pratar vännerna och kollegorna om allt mellan himmel och jord. I deras senaste avsnitt börjar de med att prata om generella saker så som vad de har för skärmtid på mobilen och hur de mår på semestern, men det är när de kommer in på Sofias nya besatthet som Pernilla säger det oväntade.

Sofia Wistams nya besatthet

Programledaren berättar för Pernilla att hon har blivit besatt av att kolla på videos från när olika par avslöjar vilket kön det är på deras barn. Hon berättar att hon har hittat ett konto som lägger upp flera sådana videos om dagen och att alla är väldigt kreativa i sättet de avslöjar könet på. När hon ska förklara vad det är hon tycker är så kul med filmerna säger hon:

– I stundens hetta så glömmer de bort att de kanske borde spela att bli glada vad det än blir, men nästan alltid så vill tjejerna ha tjejer och killarna vill ha killar.

Pernilla wahlgren och sofia wistam pratar i en mikrofon

Vännerna Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

Hon berättar att varken tjejerna eller killarna i många fall inte kan låta bli att visa sin besvikelse över att det inte blir det kön de hoppats på och att hon inte förstår hur de inte bara kan låtsas eller inse att det blir bra oavsett.

– De vet att det här filmas och att det ska läggas upp och att det här barnet kommer se det här. Kan de inte bara bli glada för att de ska få ett barn liksom, säger hon och skrattar.

Det jobbiga beskedet

Men det är när Sofia säger att man faktiskt blir glad för vilket kön det än blir som Pernilla erkänner sina förbjudna känslor kring graviditeten med sonen Benjamin Ingrosso, 22.

– Ja, fast jag ska vara helt ärlig. När jag fick reda på vad Benjamin var för kön så började jag storgråta när jag kom ut till bilen. För jag ville så himla gärna ha en tjej till, berättar hon.

Hon förklarar att hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 30, var väldigt stökig som barn och att det var anledningen till hennes reaktion. Han bråkade nämligen alltid på dagis med de andra barnen, medan hennes dotter Bianca Ingrosso, 25, var jättelugn.

Pernilla Wahlgren med sina barn, fr.v. Benjamin, Bianca, Oliver, Theodor.

– Så jag trodde att killar var stökiga och tjejer var lugna liksom, säger Pernilla.

Men den uppfattningen ändrades så fort Benjamin kom till jorden.

– Han var ju den snällaste och gulligaste lilla ungen, säger Pernilla när hon pratar om honom som barn.

Men snabbt fyller hon också i med:

– Och det var ju Oliver också, det var inte det. Det var ju bara att han var väldigt utåtagerande liksom.

FOTO: Ali Lorestani/TT/Carolina Byrmo/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN