Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos beslut med Phillipe Cohen

Pernilla Wahlgrens lycka över Bianca Ingrossos plötsliga besked med Phillipe: “Väldigt glad”

Pernilla Wahlgren berättar nu om familjens annorlunda midsommarfirande, och om dottern Bianca Ingrossos plötsliga beslut med pojkvännen Phillipe Cohen och svärföräldrarna.
– Det är bra tycker jag, förklarar Pernilla Wahlgren.
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren har fyra barn, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren – och ingen i skaran är direkt okänd bland det svenska folket. Pernilla och Bianca har vi kunnat följa i den populära realityserien Wahlgrens värld i flera säsonger, och i programmet dyker även andra familjemedlemmar upp då och då.

Den stora familjen umgås ofta, och gärna, med varandra.

Familjen Wahlgren/Ingrossos annorlunda midsommarfirande

I podcasten Wahlgren och Wistam som Pernilla Wahlgren driver ihop med vännen Sofia Wistam berättar hon om hur hennes familj firade midsommar i år, och det blev en annorlunda sådan.

– Min midsommar var väldigt annorlunda mot hur jag brukar fira. Vi brukar alltid fira på Lagnö, hos mina föräldrar, och den enda gången vi inte firat på Lagnö var när vi firade hos dem i Spanien. Så det här är första gången någonsin som jag inte firar med mina föräldrar, förklarar Pernilla som varken befann sig på sommarstället på Lagnö eller med sina föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren, eftersom att de tillbringade sin midsommar i Spanien.

Även Pernilla Wahlgrens alla barn befann sig på olika platser.

– Jag förstår att det är härligt här, men blir man inte lite ledsen i hjärtat? undrar Sofia Wistam efter att Pernilla berättat om sin midsommar.

– Nej, det kändes ändå som att alla hade det så bra där de var, säger Pernilla.

Pernillas ord om Biancas beslut med Phillipe

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen som tidigare år firat ihop med Pernilla befann sig timmar ifrån Stockholm – och lika glad var Pernilla även för det.

– Bianca firade med Phillipe i Göteborg, och det tror jag att han var väldigt glad för. Han har ju firat med oss de senaste tre åren, så nu firade de med hans familj istället. Och det är bra tycker jag, jag tycker att man ska dela på sig när man har svärföräldrar på olika håll, säger hon i podcasten.

Och nog verkar Bianca haft det bra i Göteborg hos sina svärföräldrar. På Instagram har hon delat med sig av ett inlägg föreställande massor av midsommarmat, där hon avslöjar att hon inte tog en enda bild på sig själv under dagen.

FOTO: Youtube, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN