LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrosso: ”Känner mig uthängd”

07 sep, 2020 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren känner sig uthängd av Bianca Ingrosso. Det här efter att dottern döpt sin senaste vlogg till En full mamma på stan.
– Absolut var jag lite varm och på pickalurven, säger Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons
Allt om Pernilla WahlgrenBrand logo
Allt om Pernilla Wahlgren

Förra helgen lade Bianca Ingrosso, 25, upp en ny vlogg på sin Youtube-kanal. I den får tittarna följa med influencern och Pernilla Wahlgren, 52, när de tar några drinkar efter Kristallen-minglet.

Titeln på videon är En full mamma på stan vilket har fått Pernilla Wahlgren att reagera, något som hon berättar om i sin podcast Wahlgren & Wistam.

”Min dotter har hängt ut mig”

I det senaste avsnittet av podden berättar Sofia Wistam, 54, att hon varit på fest dagen innan inspelningen, något som glädjer Pernilla Wahlgren.

– Jag tycker att det är bra för min image att du berättar att du festat och är lite bakfull och att jag sitter här och mår toppenbra och bara drack vatten i går. För min dotter har hängt ut mig i sin senaste vlogg. Den har som rubrik ”min mamma är full på stan” eller något liknande, förklarar Pernilla Wahlgren, med hänvisning till Bianca Ingrossos Youtube-video.

Podkollegan säger lite häpet:

Annons

– Men vad har du gjort nu?

– Ja, vad har jag gjort nu, tänkte jag. Vet du vad det var? Det var att vi gick ut efter Kristallen. Vi var där på dagen så det här är klockan två på dagen., säger Pernilla Wahlgren.

Hon berättar att hon, Bianca och producenterna för Wahlgrens värld, Johan Pråmell och Susanne Söderberg, till krogen Sturehof för att unna sig några glas champagne.

– Absolut var jag lite varm och på pickalurven, säger Pernilla.

I vloggen får man också följa med mor och dotter i taxin på vägen hem från krogen. Där skämtar de med varandra, och Bianca Ingrosso påpekar skillnaden i deras berusningsnivå.

– Vi har druckit lika mycket, men hon är liksom kastrull, säger Bianca och pekar på Pernilla.

– Nej, jag har druckit lagom, säger Pernilla Wahlgren med ett stort leende.

Pernilla om dotterns tilltag: ”Fejk”

Bianca säger sedan att det bara är charmig att mamman är lite berusad.

– Det roliga är att när folk i min ålder går på en middag och blir så här ”full” som du är nu, då har man liksom alkoholproblem, då är man ofräsch. Men med er i den äldre generation är det bara kul, säger Bianca Ingrosso.

Sen ber Bianca sin mamma att lägga sig mot hennes axel och blunda så att hon får en rolig bild till videon. Det här förklarar Pernilla Wahlgren i podden.

– Då säger jag i vloggen: Alla Biancas tittare, nu ser ni att det är fejk. För nu kommer hon skriva att jag är full, men ni ser att jag inte är det, säger hon och avslutar utläggningen:

– Jag känner mig lite uthängd, faktiskt.

Annons