LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför syns Pernilla Wahlgrens barn i Wahlgrens värld – fast de inte vill

13 mar, 2022 
BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO, OLIVER INGROSSO, THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
Under årens lopp har Oliver Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren uttryckt att de inte vill vara med i Wahlgrens värld. Men ändå syns de ibland. Nu berättar Pernilla vad det beror på.
– Det är ingen som tvingas till någonting, säger Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam.
Annons
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmorBrand logo
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till fyra barn. Oliver Ingrosso, 32, är hennes förstfödde och exakt fem år senare föddes dottern Bianca Ingrosso, 27. Faktum är att Oliver och Bianca båda två föddes den 30:e december.

Pernilla har även sönerna Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 14.

För nästan exakt ett år sedan blev Pernilla ihop med sin pojkvän Christian Bauer, 56, och även han har barn som Pernilla bryr sig mycket om. Pernilla har till och med sagt att hon älskar Christians barn och barnbarn.

I flera år har vi fått följa Pernilla och hennes härliga vardag med barnen i den egna realityserien Wahlgrens värld. Till en början kretsade serien kring både Pernilla och Bianca, men efter tio säsonger har Bianca nu meddelat att hon hoppar av. Beslutet grundar sig i tidsbrist då Bianca helt enkelt har för mycket annat på gång.

Annons

Därför vill inte Oliver, Benjamin och Theo vara med i Wahlgrens värld

Bianca kommer däremot fortsätta figurera i showen så fort hon umgås med sin mamma. Men hennes syskon är desto mindre intresserade av att synas i Wahlgrens värld.

För Olivers del beror det bland annat på att han värnar mycket om sin integritet.

– Jag tror att de flesta människor har en viss grundidentitet som man föds med som är svår att rubba på, jag skulle tro att det här är en del av det. Jag har aldrig varit intresserad av att söka uppmärksamhet på det sättet, även när jag är bland en grupp människor, har Oliver sagt till Aftonbladet.

För Benjamin handlar det om att han hellre syns till i sitt eget matlagningsprogram Benjamin's på TV4.

– När jag var yngre och bodde hemma och syntes i programmet ville jag absolut inte vara med, jag tyckte inte jag hade något där att göra. Det var ju super-uppskattat då, men det var inget som jag ville. Jag ville att folk skulle tycka om min musik inte att folk skulle tycka det var kul när jag tog körkort, sa han i podden Talk to me.

Annons

Pernilla Wahlgren om barnens medverkan i Wahlgrens värld

Även Theo verkar inte lockas särskilt mycket av kamerablixtarnas ljus, men ändå syns både han, Benjamin och Oliver till i serien ibland. Nu berättar Pernilla hur det egentligen ligger till på den fronten.

– Så här är det alltid när det kommer till mina barn och min familj och vänner över lag. Att när vi filmar för Wahlgrens värld så frågar jag ju alltid vilka som vill vara med, förklarar Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

Pernilla förklarar nu hur det ligger till i Theos fall:

– Theo är ju tonåring och vissa dagar vill han absolut inte vara med och då behöver han inte vara med heller. Och ibland plötsligt så har han super-lust att vara med. Vi brukar garva åt det i teamet, för man märker det så tydligt när vi står och filmar. Antingen går han bara undan eller så stannar han till och står och snick-snackar. Och då bara "aha okej idag hade han lust att vara med, idag var han på bra humör", säger hon i podden och fortsätter:

– Men det är ingen som tvingas till någonting, någon gång!

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

Annons