LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren ensam – barnen har lämnat: ”Utflugna ur hemmet”

20 apr, 2024 
Pernilla Wahlgren har en nära relation till alla sina fyra barn. Nu berättar hon hur de håller kontakten när alla barnen rest iväg till olika destinationer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så klädde sig kändisarna på ELLE-galan 2024Brand logo
Så klädde sig kändisarna på ELLE-galan 2024

Pernilla Wahlgren, 56, har fyra barn som i princip alla vuxit upp. Det är Oliver Ingrosso, 34, Bianca Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 26, och Theo Wahlgren, 17.

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om hur det kan kännas då alla barnen är iväg på eget håll.

Pernilla Wahlgren om att alla barnen är borta

Sångerskan börjar med att berätta:

– Jag måste bara berätta en rolig grej, eftersom jag nu var i Italien. Det är så roligt ibland, för att ibland så… Jag har ju så många barn, som är vuxna och utflugna ur hemmet, och du har ju också vuxna barn, säger hon till kompisen Sofia Wistam.

Pernilla påpekar att Sofia har två barn som båda bor utomlands i olika länder.

– Och den här veckan så har ingen av mina barn varit i Sverige! Bianca är i Palm Springs, i USA. Hon spelar in content och reklamsamarbeten som är hemliga, men hon jobbar, förklarar hon och fortsätter:

Annons

– Oliver är i New York, Benjamin var i Italien igår och Madrid idag. Jag och Theo är i Italien. Så vi alla var utportionerade!

Pernilla Wahlgren om att hålla kontakten med barnbarnet

Familjen har alltså sprett ut sig i flera olika länder, men det hindrar de ändå inte från att hålla kontakten.

– Jag älskar att Oliver, nu när han är i New York, ringer på FaceTime varje dag! Han startar ett gruppsamtal så vi ska få prata med Kali varje dag, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag tycker det är lite roligt när man har sina barn på ”hitta mina vänner” och inser att ingen är i Sverige!

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons