TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Pernilla W och Lill Lindfors har inte haft kontakt på 32 år

04 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Det var 32 år sedan som Pernilla Wahlgrens och Lill Lindfors vägar korsades senaste, det mötet fick ett inte alls så trevligt avslut. Men nu många år senare så möttes de igen i säsongspremiären av "Fest hos Bindefelt" och det hela slutade upp i ett enorm missförstånd.
Annons

Imorgon är det säsongspremiär av “Fest hos Bindefeldt” och som vanligt får Micael Bindefeld, 57, sällskap av podd-duon Pernilla Wahlgren, 49, och Sofia Wistam, 50.

En av gästerna i det första avsnittet är Lill Lindfors, 76. Och strax innan hon anländer till festfixarens landställe så avslöjar Pernilla att hon och Lill har något otalt mellan sig sedan många år tillbaka.

– Vi har aldrig jobbat tillsammans, men det var nära att vi skulle jobba tillsammans. Jag slog igenom med “Picadilly circus” 1985, då ville de att jag skulle åka på folkvagnsturné och de sa att Lill Lindfors skulle vara perfekt att regissera den här showen, berättar Pernilla i tv-programmet.

Men det där samarbetet mellan de två sångerskorna blev aldrig av. Pernilla berättar att hon har en benägenhet att komma försent och det är någonting som Lill inte uppskattar.

– Jag råkade komma försent till mötet. Då har Lill stått där och väntat länge. När jag kommer fram så ber jag om ursäkt för att jag är sen och allt det där. Då säger Lill ”Hej, jag tycker inte om folk som är professionella och jag tycker inte om folk som kommer försent, därför tänker jag gå nu”. Sen gick hon bara, säger Pernilla.

Annons

Denna lilla berättelse var någonting som Lill inte alls kommer ihåg, hon trodde bara att Pernilla aldrig återkom för att hon inte vill arbeta med henne.

Så sedan 1985 har Pernilla fruktat att Lill ogillade henne, medan Lill har trott att Pernilla bara inte var intresserad att arbeta tillsammans med henne. Men i tv-programmets säsongspremiär så försonas artisterna och skiljs åt som vänner.

“Fest hos Bindefeld” sänds på torsdag klockan 20.00 i Kanal 5.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Kanal 5

Annons