TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Pernilla Wahlgren och Anna Books infekterade konflikt

12 apr, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Anna Book och Pernilla Wahlgren
Anna Book och Pernilla Wahlgren har båda två haft en självklar plats på Sveriges kändisscen under många år.
Men nu har de gamla kollegorna hamnat i luven på varandra.
"Tydligen har vissa liiite svårt med sanningen - och återigen ska jag tydligen finna mig i att bli kallad för lögnare.", skriver Anna Book på Instagram.
Annons
Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

Det hela började med en kommentar på Instagram.

Efter att flera gånger anklagats av sina följare för att använda ett “snyggfilter” på bilder som Anna Book, 49, själv menar är helt naturliga fick sångerskan nog och röt ifrån i ett inlägg på Instagram:

“Bitterkärringar”, kallar hon dem som påpekar att hennes bilder ser retuscherade ut.

I stället menar Anna att det är en sund livsstil som gör att den snart 50-åriga artisten ser ung ut.

Pernilla Wahlgren: “Sluta ljug”

Förklaringen köps dock inte av Pernilla Wahlgren som inte kunde låta bli att kommentera Anna Books inlägg.

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda, och det får väl du också använda om du tycker att det är kul. Men det är oerhört viktigt att vi också vågar visa oss som vi är ibland, utan filter. Vi som har varit med ett tag måste föregå med gott exempel. Så nästa gång någon påpekar dina dockfilter, svara ingenting om du vill eller säg som det är: Ja jag har lagt på ett gulligt roligt filter som jag tycker är kul att använda ibland. Det är bättre att svara så än att ljuga och kalla folk för bitterkärringar.”

Annons

Men Pernilla fick inte sista ordet. I ett nytt inlägg med hashtaggen do you need me for publicity och kasta inte sten när du sitter i glashus ger hon svar på tal:

 ”Tydligen har vissa liiite svårt med sanningen – och återigen ska jag tydligen finna mig i att bli kallad för lögnare. Så, jag säger som jag ofta gjort – man dömer eller känner andra efter sig själv. Och snälla lämna mig utanför, jag är inte intresserad av drama”. 

Trasig kamera

Dessutom menar Anna Book i inlägget att det är hennes trasiga telefon som ibland “softar” bilderna något och kan göra att hon ser lite yngre ut.

Sedan att jag SER yngre ut, ja men det kan jag väl inte behöva be om ursäkt för”, skriver Anna Book i en kommentar till inlägget.

Pernilla är dock inte sen på att svara – och avfärda Anna Books förklaringar.

“Det jag reagerade på var dina onödigt aggressiva svar till dina följare som har uppmärksammat dina ofta tokretuscherade bilder och de väldigt uppenbara dockfilter som du ofta använder. Det, i mina ögon, är ett väldigt märkligt beteende att påstå att dina följare ljuger och skälla ut dem när de kommenterar detta uppenbara”, skriver Pernilla Wahlgren i en kommentar till Anna Books inlägg.

Annons