Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgren nya toppjobb – är med i julkalendern 2019

Pernilla Wahlgren har hållit det hemlig en lång tid. Men nu kan hon äntligen avslöja sitt nya toppjobb – hon är nämligen klar för julkalendern 2019.

Under år 2018 har framgången följt Pernilla Wahlgren, 50, oavsett vad hon tagit sig för. Hennes show Kort, glad och tacksam har sålt ut flera gånger, hon har hyllats som Årets tv-personlighet på Kristallen tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 23, efter deras succé med realityserien Walgrens värld – och podcasten Wahlgren & Wistam med vännen Sofia Wistam fortsätter toppa listorna som mest lyssnade podd.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren att hon är klar för ett nytt toppjobb, och det är i rollen som Tomtemor i SVT:s julkalender Panik i Tomteverkstan som ska sändas 2019.

“Jag ska spela Tomtemor och härliga Per Andersson ska spela Tomtefar,  vars liv i tomtevärlden hotas av att allt fler barn slutar tro på tomten…!”, skriver Pernilla på sin blogg.

Det var ett tag sen hon skrev på för jobbet, men har tvingats hålla det hemligt. Det var först i helgen som huvudrollsinnehavarna presenterades tillsammans med Fredde Granberg och Thomas Claesson som skrivit och regisserat Panik i Tomteverkstan.

Det blir andra året i rad som familjen Wahlgren representerar i julkalendern. I år finns Pernillas lillebror Linus Wahlgren med i en roll, och hon tycker själv att det är bra att Per Andersson tidigare spelat mot just Linus.

Tar över efter Linus Wahlgren i julkalendern

“Ska bli väldigt kul att få spela mot galna Per, som ju redan är van att spela mot en ”Wahlgrenare” –  efter succén med ” The book of Mormon” där han spelade mot Linus!”, skriver hon på bloggen.

Även om Pernilla hyllar lillebror Linus Wahlgren så erkänner hon samtidigt att hon inte sett så många avsnitt av Storm på lugna gatan.

“Jag har tyvärr missat flera avsnitt, så jag får kolla i kapp på SVTPlay. Men av det lilla jag har sett , så verkar den väldigt rolig och julig”, skriver Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ärliga svar på plastikryktet

LÄS MER: Pernilla Wahlgren i tårar efter sjukdomen: ”Har eskalerat”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!