Pernilla Wahlgrens nya avslöjande om okända Peter Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Peter Wahgren

Peter Wahlgren är äldst av Christina Schollins och Hans Wahlgrens barn.
Tillskillnad från resten av familjemedlemmarna lever Peter ett liv utanför rampljuset.
Nu delar Pernilla Wahlgren med sig av några nya ord om sin storebror.
Pernillas stora livsförändring för barnens skull
Slå på ljud

I familjen Wahlgren-Ingrosso finns flera av Sveriges främsta kändisar. Inte nog med att familjemedlemmarna kammat hem stora tävlingar som Melodifestivalen och Let’s dance så har de dessutom sin alldeles egna tv-serie. I hela sju säsonger har det svenska folket kunnat följa kändisfamiljens liv i Wahlgrens värld. Det står dessutom klart att det blir en åttonde säsong av programmet och Pernilla Wahlgren, 52, som är en av huvudpersonerna i serien uttryckte nyligen sin glädje över det.

Okända Wahlgrens-sonen

Pernilla är dotter till Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83. Förutom dottern så har Christina och Hans även tre andra barn. Niclas Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 43 och Peter Wahlgren, 57. Dessutom har de flera barnbarn som också är framgångsrika inom nöjes-Sverige. Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 22, Oliver Ingrosso, 30, och Theo Wahlgren, 13, syns även de flitigt i offentligheten. Vissa mer än andra, men de medverkar alla då och då i programmet.

Christinas söner Niclas och Linus, har precis som sin syster Pernilla valt att leva ett liv i offentligheten. Men Peter däremot är den okända i syskonskaran. Han har nämligen valt att leva ett liv långt ifrån kändisskap och offentlighet. Peter bor idag i Stora Skedvi i Dalarna tillsammans med hustrun Michaela Wahlgren, 37.

Peter Wahlgren om beslutet

Tillskillnad från syskonen som ofta syns i tv-rutan eller på någon av Sveriges stora scener, så arbetar Peter som brandman. Han har tidigare berättat om sitt livsbeslut att flytta från huvudstaden, något som även det skiljer sig från de andra familjemedlemmarna.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, har Peter Wahlgren tidigare sagt till Östersunds-posten.

Även om Peter inte bor i samma stad som syskonen så försöker de ändå att ses när möjligheten finns. Det är inte ofta men någon gång i bland dyker han upp på sociala medier, när någon av de andra besökt honom.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Uppmärksammas i sociala medier

Under lördagen fick Peter stor uppmärksamhet på Instagram. Han fyllde då nämligen år, vilket både mamma Christina och syster Pernilla skrev om på sina konton. Christina passade även på att göra ett erkännande när hon gratulerade sonen, det visar sig nämligen att hon inte kan förstå vad tiden tagit vägen.

När barnen börjar bli äldre än man själv känner sig – då förstår man att det gått några år! I dag säger vi GRATTIS till vår förstfödde son PETER. Som vanligt gratulerar jag också mig själv till att jag för x antal år sedan ( jag säger inte hur många!) blev MAMMA för första gången! Minns det som det var i går – hur STORT det var. All kärlek till dig i dag och alla andra dagar”, skriver Christina Schollin i inlägget med flertal bilder på sonen.

Pernilla Wahlgrens ord om Peter

Pernilla har även hon delat med sig av flera bilder på Peter i samband med gratulationshälsningen.

STORT GRATTIS världens bästa storebror PETER på din födelsedag!!! Den enda i familjen med ett jobb som som faktiskt räddar liv…! STOLT över dig & Älskar dig!, skriver Pernilla på Instagram.

Hon har även skrivit om brodern i ett inlägg på sin blogg. Där förklarar hon anledningen till varför de inte ses lika ofta som de andra syskonen.

”Det är ju inte så ofta jag har vägarna förbi Peter och Dalarna tyvärr,men desto mysigare när vi väl ses!”, skriver Pernilla på bloggen.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN