LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren flyttar – nu bekräftar hon nyheten: ”Sjukt”

22 apr, 2024 
Pernilla Wahlgren är tillbaka med en ny säsong av Wahlgrens värld. Men med en stor ändring – programmet flyttar nämligen till streamingstjänsten Max!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Folkkära Pernilla Wahlgren, 56, och hennes familj har vi fått följa i tv-rutan med egna programmet Wahlgrens värld i flera år. Nu är programmet tillbaka med ännu en säsong, men med en stor ändring.

Pernilla Wahlgrens program flyttar – sänds nu på Max: ”Hur sjukt?”

Det är nämligen så att programmet nu flyttar! Från Discovery+ till den nya globala streamingtjänsten Max.

– Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max, säger Pernilla själv i ett pressmeddelande och fortsätter:

Annons

– Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant!

Så blir den nya säsongen av Wahlgrens värld: ”Närmare än någonsin”

Susanne Söderberg är exekutiv producent för programmet, och i samma pressmeddelande berättar hon om vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen.

– I den här säsongen, när familjen verkligen står i centrum, får vi komma Wahlgrens med Pernilla i spetsen närmare än någonsin! De är som alltid helt transparenta med sig själva och sina liv, och är numera hela Sveriges bästa kompisar, säger hon och fortsätter:

Annons

– Vi är så otroligt stolta och glada att Wahlgrens värld blir ett av de första flaggskeppsprogrammen som får flytta in på Max.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons