Pernilla Wahlgren om kritiken mot upptäckten i bilden

Pernilla Wahlgren

I veckan la Pernilla Wahlgren upp en bild på Instagram där hon kramas med sina vänner.
Efter att ha fått kritik från följarna väljer Wahlgrens värld-profilen nu att ge svar på tal.
– Lägg av, skriver hon.
Pernillas stora livsförändring för barnens skull
Slå på ljud

I Wahlgrens värld får Kanal 5-tittarna en inblick i Pernilla Wahlgrens, 52, vardag tillsammans med sina barn. Det är främst dottern Bianca Ingrosso, 25, och sonen Benjamin Wahlgren, 22, som syns i realitysåpan.

Numera bor Pernilla bara med sin yngsta son, Theodor Wahlgren, 13, i sin villa på Lidingö. Eftersom de andra barnen numera är vuxna och utflugna har tv-profilen mer tid att umgås med sina vänner, vilket hon gärna och ofta gör.

En av Pernilla Wahlgrens närmsta vänner är Sofia Wistam, 53, som hon gör podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans med. Väninnorna gör dock mer än att bara podda ihop, häromdagen var de exempelvis ute på en promenad, vilket Pernilla berättar i ett inlägg på Instagram.

”Powerwalk runt Kottlasjön innan Podinspelning med mina älskade Lidingötjejer”, skriver hon intill en bild på sig själv, Sofia och en annan vän till dem.

Svaret efter kritiken mot bilden

I kommentarsfältet till bilden på trion är det en följare som har uppmärksammat att de står väldigt nära varandra. Följaren anser då att detta är opassande med tanke på spridningen av coronaviruset och uppmaningen att man bör tillämpa social distansering.

”Ni som är ansikten utåt och har ögonen på er hela tiden på sociala medier, varför går ni ut med en sådan bild där ni inte kan komma varandra närmare… onödigt dumt vill jag säga!!”, skriver personen i en kommentar till bilden.

”För att vi är NÄRA vänner som umgås kontinuerligt. Ska vi hålla 1 m avstånd med våra familjemedlemmar & barn också? Löjligt. Lägg av”, svarar Pernilla då.

I ett inlägg på sin blogg väljer Pernilla att lyfta ämnet igen.

”Jag håller inte avstånd med mina nära FRISKA vänner, eller med min familj heller. Så länge dom är friska!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget och fortsätter sedan:

”Jag kramas inte med främlingar och håller avstånd med folk som inte står mig nära”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN