TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgren: "Då kommer jag bli nymfoman"

13 okt, 2016 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Enligt Pernilla Wahlgren själv så ska hon bara gå ner i vikt sen är hon redo att börja dejta!
Annons

I realityserien “Wahlgrens värld” är inget ämne tabu. Från att ha pratat om orgasmer med dottern Bianca, 20, och ex-svägerskan Jessica Wahlgren, 43, berättar nu Pernilla Wahlgren, 48, om sina storslagna planer. Sångerskan ligger i hårdträning och trots att motivationen sviktar har hon ett uppsatt mål. Att ge sig ut på dejtingmarknaden:

– Jag kommer ju inte börja dejta förrän jag gått ner i vikt men då kommer jag bli en nymfoman, säger Pernilla.

Pernilla har i början av oktober i år berättat om sin längtan efter kärlek. I en intervju berättade hon om rädslan att åldras ensam:

– Men visst, det hade varit mysigare att åldras om jag hade haft någon som stod vid min sida. Du vet, när barnen är utflugna, åka på resor, ha sex på alla bord hemma, haha, sa Pernilla.

Premiär på filmen "Legenden om Tarzan"
Pernilla med alla sina barn, fr.v. Benjamin, Bianca, Oliver och Theodor.

Hon sa då också att hennes tidigare försök till att dejta inte gått så bra.

– Jag har inte dejtat på två år. Jag har tröttnat på den biten. Jag ville så gärna ha en familj, och när det inte blev så försökte jag dejta, tänka att man faktiskt inte behöver vara ihop med alla man ligger med. Men det fungerade inte. Jag har försökt, men det är inte min grej.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons