Pernilla Wahlgren avslöjar stora hemligheten för sina föräldrar – Christina Schollin i tårar

Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, Hans Wahlgren

I den nya säsongen av Wahlgrens värld avslöjar Pernilla Wahlgren en glädjande nyhet som rör Christina Schollin till tårar.
– Jag blir så himla lycklig, jag blir så jäkla lycklig alltså!, utbrister hon.
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Ännu en säsong av det populära realityprogrammet Wahlgrens värld är här!

Programmet är nu inne på sin 11:e säsong, men den här gången är det lite annorlunda. En av seriens stora stjärnor Bianca Ingrosso är nämligen inte med lika mycket i år. Men när en annan går ut kommer en annan in.

I den nya säsongen får tittarna nämligen lära känna pojkvännen Christian Bauer istället!

Christian Bauers fina ord om Pernilla: ”Så vacker”

Om det är något tittarna har fått lära sig om Christian så är det att han inte är feg för att uttrycka sina starka känslor för Pernilla.

När Christian lämnas själv med kamerorna passar han bland annat på att berätta hur mycket han tycker om sin flickväns ögon.

Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

Se klippet här!

– Den där bilden är så fin. Den är så jävla fin på henne, jag älskar den. Den är så otroligt fin, säger han och pekar på en bild på Pernilla som hänger på hennes kylskåp.

Han fortsätter:

– Jag föll ju för hennes ögon första gången jag såg henne. "Vilka ögon du har." 28:e mars när vi hade vår första dejt, det var vårt startdatum, då bestämde vi. Det första jag sa när hon kom hem till mig då var att "vilka ögon du har. Jag faller för de direkt." Hon är så fin så.

Pernilla Wahlgren avslöjar stora hemligheten för sina föräldrar – Christina Schollin i tårar

När reklamen inför den nya säsongen började visas kunde man förstå att Pernilla skulle berätta en stor nyhet för sina föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin. En nyhet som skulle göra de fullkomligt överlyckliga.

Snabbt började fansen spekulera i ifall det kunde röra sig om ett frieri. Men nu har tittarna fått svar på vad det var som gjorde Hans och Christina så glada - Pernilla har köpt ett lyxhus i Spanien!

De som följer Pernilla på sociala medier vet mycket väl hur mycket hon älskar att vara i Spanien. Sedan en tid tillbaka har hon nämligen ett hus strax utanför Marbella som hon åker till så fort hon får chansen, men nu har hon alltså köpt ett nytt hus.

I programmet berättar hon:

– Det har hänt något väldigt stort i mitt liv. Jag fick precis samtalet jag har väntat på. Pengarna är överförda och huset är mitt. Jag köpte det!

Och nyheten får Christina att gråta av lycka.

– Nej?! Nej?! Pernilla! Gud jag blir alldeles.. nu ryser jag i hela kroppen. Jag lovar dig. Nu börjar jag gråta, utbrister hon och fortsätter:

– Jag blir så himla lycklig, jag blir så jäkla lycklig alltså. Det är precis så som jag skulle vilja att du har och att jag kan få komma dit ibland. Jag kan inte fatta det.

Stort grattis till både Pernilla och Christina!

FOTO: discovery +

SENASTE NYTT!